Ελεγχος ΚΤΕΟ
Σημερα πηγα το Corolla για ΚΤΕΟ. Το πηγα στο ιδιωτικο ΚΤΕΟ της auteco που βρισκεται στην Καβαλας, οπου μονο θετικα σχολια μπορω να μεταφερω. Αψογοι ολοι τους, απο την υποδοχη μεχρι και τους μηχανικους! Στο θεμα μας. Παρα τα 11 χρονια της δεν της βρηκαν κατι το ιδιαιτερο περα απο σκισμενα καλυμματα στα ημιαξονια (μου τα χε ξανασκισει στο παρελθον), τα οποια και θα αντικατασταθουν εντος της εβδομαδας στην ΤΟΥΟΤΑ. Απο κει και περα ουτε καυσαερια δεν βγαζει, κατι το οποιο θα δειτε στην παρακατω εικονα. Μαλιστα οι ανθρωποι το περασαν 3 φορες επειδη νομιζαν οτι δεν μετραει σωστα το μηχανημα τους!! Υπαρχει κατι ομως που με θορυβησε αρκετα: ο μηχανικος που ελεγξε το αυτοκινητο μου ειπε οτι τα πισω φρενα εχουν προβλημα γιατι δεν κατανεμεται σωστα η ροπη. Δηλαδη πιο πολυ φρεναρει ο ενας απο τους δυο τροχους και γενικοτερα δεν θυμιζουν λειτουργια δισκων. Και ρωτω εγω τωρα: μηπως φταιει το οτι οταν εγινε η μετατροπη απο ταμπουρα σε δισκους (απο LEVIN ειναι οι δισκοι) δεν αλλαχτηκε και ο κατανεμητης, οποτε να μην δουλευουν σωστα τα φρενα? Και δεν ειναι μονο αυτο, δεν πιανει και το χειροφρενο στο κρεμασμα και τσουλαει πισω!! Σε περιπτωση που ειναι ο κατανεμητης, ποσο κοστιζει το ανταλλακτικο? Υπαρχει καποιος εδω που να εχει στην ακρη κατανεμητη? Εννοειται με το αζημειωτο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μακροσκελες post.
|