Λοιπόν...έχω 17αρια...6 πόντους πίσω και 6.5 μπροστά...προφυλακτήρες μαμά ύψος...κανένα μα κανένα πρόβλημα....δεν έχω βρει ποτέ σε ανωμαλία τον προφυλακτήρα...
Φυσικά δεν ανεβαίνω πεζοδρόμια, όταν ανέβω σε κάποιο σημείο με κλίση έντονη και έχω τη δυνατότητα ανεβαίνω λίγο πλάγια και σιγά...τα κλασσικά που κάνουμε σε χαμηλωμένα και τα έκανα ακόμα και όταν ήταν μαμά...Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω...μια χαρά είναι...
Από άνεση πάλι μια χαρά (για τα μέτρα αυτών που έχω βάλει) μιας και η KW variant 2 προσφέρει σχετικά καλά επίπεδα άνεσης....
Τώρα αν 19 χρονών σε ενοχλεί και με τις 15αρες και μαμά ύψος...τι να πω...μη βάλεις 17αρες, ούτε να χαμηλώσεις...θα ξενερώσεις!!!
Το μόνο μικροπρόβλημα που αντιμετώπισα προσωρινά ήταν πως έβρισκε το λάστιχο ελάχιστα στο χειλάκι του θόλου, λόγω δικής μου μανίας να μεγαλώσω όσο παίρνουν οι θόλοι τα μετατρόχια (μεγάλο πλάτος ζάντας και μικρό offset) φυσικά εν γνώση μου...3-4 mm γύρισμα τα χειλάκια και όλα κομπλέ...
Και για να μη μου πείτε πως δε μπορεί...θα χτυπάει...θα βρίσκει και όλα αυτά, να πω πως έχω ταξιδέψει πολλές φορές με τη μάνα μου και τον πατέρα μου μέσα και ουδείς παραπονέθηκε, το αντίθετο τους φάνηκε μια χαρά για 17αρες και τόσο χαμήλωμα σε σχέση με άλλα που είχαν μπει....όλη τη δουλειά την κάνει η KW!
|