Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-11-07, 09:36
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios Εμφάνιση μηνυμάτων
λίγο χλωμό το κόβω να μας πατάνε τα ibiza φίλε OxygeN,επειδή πήρε ένας φίλος μου και έλεγε ότι είναι αρκετά γρήγορο για τα κυβικά του!εμένα πάντως δε με τρέλανε από επιδόσεις και μου την έσπασε άσχημα το ηλεκτρικό γκάζι.για να το λες εσύ όμως κάτι θα ξέρεις .
Δεν διευκρίνισα οτι μιλάω για το TopGun..και καλά 115hp λέει η Seat με βαρελάκι και πρόγραμμα που του έχει από τα μαμά 100hp!
Εγω σου λέω και 100+1hp να είναι το TopGun, με την ιδία δύναμη με ένα εργοστασιακό Corolla ε12 1400cc είναι πιο ελαφρύς!
Είχα ανοίξει κάποια στιγμή και είχα μικρές διαφορές υπέρ μου!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτος ηξερε το αμαξι μου σαν 1,4 cc και σημερα που τα λεγαμε εκτος απο το πηραγμα που του εκανα με ρωτησε...τι του εχω κανει..ελα να δεις του λεω,ανοιγω καπο και του δειχνω το μανηταρι..να τη εκανα!
Σε παρακαλώ μην το κανείς αυτό δεν εχει νοημα..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
το loeb μονο σε κανα ονειρο μπορει να το δει καποιος οτι το περναει.
Οσο για τα ιbizakia ειναι δινατα αμαξακια και αρκετα σουλουπομενα οσα κουβαλανε το ονομα τοp gan ..εκτος απο το καινουριο που του εβαλαν ιλεκτρικο γκαζι αλα ενταξι, σιγα αυτα που ειναι να δοσει θα τα δοσει
Διλιτρο ειναι αυτο?160hp?

Εχω διαβάσει και ότι το Ibiza έχει μεγαλύτερη τελική από Corolla..
Και μην ξεχνάμε ότι είναι κατηγορία Yaris..εμείς είμαστε κατηγορία Leon!
Παρεμπιπτόντως το 1600cc το προηγούμενο το Leon-S- το έχω κεράσει δροσιστικότατο τσάι στα μέσα του καλοκαιριού σε φανάρι από στάση μέχρι τα μέσα της 3ής μου ήταν ενάμισι αυτοκίνητο πίσω!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 21:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 10:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 04:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 15:09

Page generated in 1,11197495 seconds (90,14% PHP - 9,86% MySQL) with 104 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com