ρε χρηστο τι θες δλδ? να σου πω οτι στις ρολαριστες σε αφηνα να πεταχτεις κανα μετρο ετσι για να δεις προσπεραση μετα?? δε στο πα να μην πληγωθεις. χωρια οτι ηταν το τριτο τεταρτο ανοιγμα και ο δισκος ειχε παραδωσει. αφου ηθελα να σπιναρω και δεν σπιναριζε ρε.για το σασμαν οσο αναφορα εκκινησεις δεν χρειαζεται να το κουβεντιαζουμε και το ξερεις και αυτο. οταν πηγες με το14αρι πραγματικα νομιζα οτι επαιζες...
και συ το πηγαινες τερμα. αληθεια εχεις αναρωτηθει να το πουλησεις? εγω την 101 ΠΟΤΕ.
εκεινη την ωρα ξερω τι ηθελες. ηθελες να βρεις ενα λυχναρι να το χαιδεψεις να βγει ενα τζινι και να με βαλει ισα πισω σου να με πιασει η καμερα σου. ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΜΕΛΑΜΑΞΟ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!! τουλαχιστον απο σενα.
μ αρεσει που μιλας κιολας. αμα ηταν 14αρι διπλα μου αυτη τη στιγμη τ αμαξι μου θα ηταν στο βυθο.
θα σε βοηθησω λιγο εδω χρηστο περαν την πλακα.
ολοι λεμε οτι τα 20v πανε ψηλα εχουν τελικες κτλ. ετσι ειναι και το δικο μου και πιστευω ενα σκαλοπατακι παραπανω. πως κρινεις ως τα 90? εχεις καθολου φανταστει τι θα γινει μετα τα 130-140? γιατι εισαι χαζος? ειναι παραξενος κινητηρας ο 20v. μη τα βαζεις μαζι του δαγκωνει εκει που πρεπει. το μονο του αλυτο κακο ειναι οτι δεν ξερεις ποια μερα θα γουσταρει...
τις χαλια μερες φυσικα δεν ασχολειται με το δικο σου.αφου θες να κερασεις ταβερνα οκ ειμαι μεσα. να ξερεις ομως οτι τρωω μονο καβιδες. αλλα επειδη ποτε δε με φτανουν τελειωνω με μια αστακομακαροναδα φιλε...
και θελω και παρεα διπλα μου για να χωνεψω καλα!!!