Σχετικά με τα φάρμακα η δική μου εμπειρία είναι η εξής: Όταν παρουσιαστικά στο μεγάλο πεύκο είχα μαζί μου 2-3 ντρεπον (δεν φτάνουν για να αυτοκτονίσεις) και μια αλοιφή βολταρέν για τους μυϊκους τραυματισμούς. Μου τα πήραν όλα στην πύλη και μου είπαν για οποιοδήποτε προβλημα να παω στο γιατρό της μοναδας και αυτός θα μου δώσει οτι χρειαστεί...
Φίλε nolis σχετικά με τον στρατό και την κ@υλα εχω να πω τα εξης: Εγώ πήγα και καταφερα να περάσω καλα επειδή αποδεχτηκα το που βρέθηκα και ποιες υποχρεώσεις αυτό συνεπαγετε (σωματικές και ψυχολογικες). Αν δεις παραπάνω σε προηγουμενο ποστ μου προς τον corolla_trd_gr τον συμβούλεψα οτι θα δει και πράγματα που δεν θα περιμένει και ότι κάποια στιγμη θα απομυθοποιηθει και ο στρατος και οι ειδικές δυναμεις. Αυτό συνέβη και με εμένα και αυτός είναι και ο λόγος που δεν επέλεξα στρατιωτική καριέρα παρότι αρκετοι μου λένε οτι θα μου ταιριαζε...
3ο ΕΤΕΘ ρε Intruder.... μπράβο ρε. ακόμα ενα commando στην παρέα!!!
Εγώ με το διάφανο και τον Ντινο που παρουσιάζονται το Νοέμβρη και τον Ivehin που είναι είδη μέσα στο στρατό δεν φοβάμαι τίποτα. Θα κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή, δεν φοβάμαι καμία ασυμμετρη ή συμμετρική απειλή και γενικά θα νοιώθω τόσο ασφαλής όσο όταν υπηρετούσαν ο Ρουβάς και ο Παπακαλιάτης