Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
22-09-07, 22:26
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Το αυτοκινητο στην Ελλαδα εκτος απο μέσο μεταφορας ειναι για πολους (αναμεσα τους και εγω) και μεσο διασκεδασης.Αλλος γουσταρει να το φτιαχνει, αλλος γουσταρει να τρεχει, αλλος γουσταρει να κανει βολτες γιατι χαλαρωνει κτλπ.Το θεμα ειναι πως ολοι αυτοι που το βλεπουν και σαν διασκεδαση θελουν να μπορουν να νοιωθουν ασφαλεια για αυτο που κανουν.Και πειτε μου εμενα τωρα ποιος απο εσας που οδηγαει οταν βγαινει στο δρομο νοιωθει ασφαλεια?Εγω προσωπικα δεν νοιωθω καθολου.Ολοι σου λενε οτι πρεπει να τηρεις τον Κ.Ο.Κ, πρεπει να προβλεπεις τις κινησεις των αλλων οδηγων πρεπει πρεπει πρεπει.Και παλι ομως οδηγαω και φοβαμαι.Φταιει οτι κανεις μας δεν εχει οδικη παιδεια, φταινε οι δρομοι, φταινε χιλια δυο.
Για μενα αυτος που φταιει ειναι το κρατος.Δεν λεω οτι εμεις ειμαστε οι αθωοι αλλα αν ειχαμε μαθει 5 πραγματα απο 10 χρονων θα μας ειχανε μπει στο κεφαλι.Και λεω οτι φταιει το κρατος γιατι στην χωρα μας το αυτοκινητο το βλεπουν ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ.Τα ακουμπας στα διοδια,στα τελη κυκλοφοριας, στις ασφαλειες, στις βενζινες που και απο εκει υπαρχει φορος που παιρνει το κρατος, στις μεταβιβασεις, στους φορους σου καθε χρονο ,στις εισαγωγες αυτοκινητων απο αλλες χωρες που αυτο εχει κριθει παρανομο απο την Ε.Ε αλλα εμειςν συνεχιζουμε και δεν ξερω και εγω απο που αλλου.Ολο παιρνουν και δεν δινουν τιποτα.Ουτε δρομους ουτε παιδεια ουτε τιποτα.Γιατι? Γιατι καποια στιγμη που θα τα επιβαλει αυτα η Ε.Ε και θα πρεπει αναγκαστικα να γινουν.Αλλα μεχρι τοτε οποιος προλαβει να κονομισει.Οποιος εχει παει στο εξωτερικο θα εχει δει τι ενοουμε οταν λεμε παιδεια.Αλλα εκει εχουν και πιστες για να βγαλουν την κ@υλ@ τους και πανω απ΄ολα εχουν μυαλο.Το θεμα ειναι πολυ μεγαλο και θελει αρκετη συζητηση και οχι μεσα απο το φορουμ γιατι εδω θα το διαβασουν 10 ατομα και τι εγινε.Καποια στιγμη πρεπει αυτο να φτασει στα αυτια των μεγαλων μπας και γινει τιποτα.Sorry για το μεγαλο post αλλα επρεπε να ξεθυμανω.
Υ.Γ. Πειτε μου τι παιδεια εχουμε οταν πριν κανα μηνα ειχαν τρακαρει στην περιοχη μου δυο αυτοκινητα και η κοπελια που περασε με stop οταν την ρωτησε ο αστυνομος γιατι περασε αυτη γυρισε και του ειπε οτι δεν δουλευε το stop!!!!!Αν δεν ημουν μπροστα να το ακουσω με τα αυτια μου δεν θα το πιστευα ουτε εγω.
|
Φιλε μου συμφωνώ απόλυτα με σενα γιατί εχω οδηγίσει στο εξωτερικό και ξέρω τη ειναι παιδια ναι οδηγεις χαλαρα χωρίς να εισαι συνεχεια στην τσιτα ή μπριζα για να προσεχεις τον καθενα τη μ... θα κανει μην σε τρακαρι και λιπα.Στο εξωτερικό απλα οδηγεις και δεν φοβασαι αυτο το συναισθημα εχω εγώ εκει.Εδω δεν προσεχει κανεις τπτ και κανεναν δυστυχως ειμαστε λιγοι αυτοί που σκευτομαστε και οδηγαμε ετσι.Στο εξωτερικο σε ευχαριστουν όταν τους κανεις στην ακρη γαι να περασουν (αναβουν αλαρμ) εδώ πήγενα εθνική μεσαια λοριδα ερχεται η μερσεντες τζιπ και μου αναβει φωτα η αριστερή ήταν αδια εκανα δεξια (πηγενα με 130 το οριο) αλλα ο τυπος ήταν σπαστικός επρεπε να του κανω ακρι για να περασει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Θεματικός Τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας