Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Παίδες από τότε που τα πήραμε εμείς από VisionBulbs τα έχει με επιπλέον έκπτωση. Αν βάλετε και στο discount code το Ε12GREECE η τιμή τους πέφτει στα 123Ευρώ μαζί με μεταφορικά.
Το θέμα είναι πως μάλλον πλέον η διαφορά στις τιμές από Ελλάδα είναι μικρή και προσωπικά αν αγόραζα τώρα Xenon θα τα έπαιρνα από εδώ για να είμαι πιο σίγουρος από θέμα εγγύησης. Αν πάθει κάτι άντε στείλτο πίσω και να στο ξαναστείλουν και τρέχα γύρευε...
Πάντως τα xenon αν προσέχεις να μη βγάζεις τα μάτια στους απέναντι όταν είσαι φορτωμένος είναι όλα τα λεφτά...
Βέβαια η αλήθεια είναι πως κανονικά πρέπει να μπαίνουν σε φανάρια με projector με πλυστικά και αυτόματη ρύθμιση αλλα.........
|
------------------------
γεια χαρά σου φίλε μου....
ευχαριστώ για το σχόλιό σου,, χρησιμοποίησα και την έκπτωση και εναι σχεδον τα μεταφορικα..
αν εχεις τη καλοσύνη,, δε κατάλαβα , δε φορας τις H7 ? βάζοντας τιμή σε ευρώ, με δ/νση ευρώπη,, κτλ,,, μου δινει τις H7 που φοράω,, στα 25,35 ευρω το ζευγάρι, δηλαδη αν θα αλλαξω και τα μεγαλα, παμε 50,70+7 περιπου τα μεταφορικα που στην ουσια τα αφαιρει λογο της εκπτωσης που του εβαλα...
λες να κανω καποιο λαθος....??
θα περιμενω απάντησή σου, γιατι θελω να τα παραγγείλω...
και πάλι ευχαριστω
Στράτος
έχω το Corolla Terra hatchback 12ος 06 (το τελευταιο της σειρας πριν βγει η νεα σειρα την ανοιξη του 07)