Ανεπάρκεια σωστού φωτισμού...
γειά χαρά σε όλους,,,
είμαι νέο μέλος του όμορφου corolla club και χαίρομε ιδιαίτερα γι΄αυτο, μιας και τυχαία το βρήκα ενώ αναρωτιόμουν κάθε φορά γιατί να μην υπάρχει κάτι ανάλογο εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον στο corolla απο αρκετό κόσμο..
θα ήθελα να καταθέσω ένα προσωπικό μου προβληματισμό σχετικά με το corolla μου.. έχω αγοράσει το αυτοκίνητό μου αρχές 2007 (είναι η σειρά που έκλεισε) Corolla Privilege hatchback 5θυρο,, είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ΄όλα,, όμως επειδή κάνω αρκετα μεγαλα ταξίδια κατα τη διαρκεια της νύχτας, χρησιμοποιώ κι εχω ιδιαιτερη ανάγκη το φωτισμό του αυκινήτου μου... είναι λοιπόν και το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω, ότι δηλαδή δεν έχω επαρκή καθαρο και δυνατό φωτισμό.. .. να σημειωσω επισης οτι εχω και τα προβολακια ομίχλης επάνω, που όμως ειναι ανύπαρκτα,, για να δω αν ειναι ανοικτά ή όχι αναγκάζομε να κοιτάξω την ενδεικτική λυχνία στο διακόπτη, ενώ θυμάμε απο άλλα αυτοκίνητα πως εβλεπα πολυ καθαρα τις ακρες του δρομου με συνειδητή διαφορα..... αυτά ειχα να πω και θα παρακαλουσα αν γνωριζει κατι κάποιος σχετικα, να βοηθήσει..... ειναι και η πρωτη μου φορα σε μια τετοια διαδηκασια , εύχομε να μην εχω κανει καποιο λάθος στο χειρισμό μου...
ευχαριστω και πάλι για χαρά
Στράτος
|