...Νέο Μέλος αναζητά Παλιό... OVER!!!
Καλησπέρα σε όλους και απο εμένα. Πρώτη φορά στην δικτυακή παρέα σας. Την σχέση μου με το corolla club την οφείλω στo αυτοκινητό μου (φυσικά), μια 90αρα με το εξοχως εθιστικο 16V μοτέρ 4AGE (μετρατροπή).
Αφορμή για το πρώτο αυτό post είναι ένα Corolla που ανήκε μέχρι πρότεινος σε μέλος του Club και τώρα φιγουράρει πρώτη μούρη το πεζοδρόμιο μάντρας μεταχειρισμένων ψηλά στην Ιερά Οδό στο Χαΐδάρι.
Είναι ένα λευκο ΕΕ90 hatchback με το 1600αρι κομπρεσορ μοτερ (4ΑGZE), με όλα τα σχετικά ζαντολάστιχα, χαμηλώματα, σποιλερ κτλ, αλλά πάνω από όλα ένα μεγάλο αυτοκόλλητο του corolla club στο πίσω μέρος.
Θα ήθελα πάρα πολύ αν γνωρίζετε τον τέος ιδιοκτήτη του να με φέρνατε σε επαφή μαζί του. Εχω πολλές απορίες και πιστεύω οτι θα έχουμε μια καλή ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, χρήσιμες και για τα υπόλοιπα μέλη του club.
Να ξεκαθαρίσω εξαρχής οτι δεν προτείθεμαι να αγοράσω το αυτοκίνητο σε καμία περίπτωση, για να προλάβω τυχών καχύποτες σκέψεις. Απλά βλέποντας το αυτοκίνητο απο κοντα σκέφτηκα οτι αυτο ανήκε σε κάποιον που γνωρίζει καλά την ιστορία της μετατροπής στο συγκεκριμένο μοντέλο και όλα τα συμπαραμαρτυρούντα, προμηθευτές, πατέντες, ανταλλακτικά, αναρτήσεις, φρένα, "μαστόρους που ξέρουν" και άλλα..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων λοιπόν, καλώς σας βρήκα, και ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά.
|