Γεια και χαρά σας παλικάρια
Το νέος είναι αρκετά σχετικό και (δυστυχώς) δεν δικαιούμαι να το φέρω ως τίτλο στην ηλικία μου.
Αλλά και ως μέλος του forum θα πρέπει -αν θυμάμαι καλά- να μετράω τον δεύτερο χρόνο. Βέβαια αυτό είναι το πρώτο μήνυμά μου. Και αν αυτό είναι το κριτήριο…..
Νέος λοιπόν ας το απολαύσω!!!
Η τελευταία διαφήμιση (Μεγαλώσαμε με Corolla) μάλλον είναι φτιαγμένη για μένα.
Αγόρασα το πρώτο μου ΤΟΥΤΑ πριν το 1985. Ήταν ένα αγροτικό 1000 cc (μισό corolla) το οποίο αποχωρίστηκα πριν από 3 χρόνια περίπου
Από τότε όμως μέχρι τώρα έχω αγοράσει 4 ακόμα αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 3 corolla.
Το τελευταίο (ένα 5θυρο 1.6 Απρίλιος 2006) είναι αυτό που οδηγώ τώρα.
Μου αρέσει πάρα πολύ ο κινητήρας του και η εμφάνιση του, με ξάφνιασε όμως δυσάρεστα η συμπεριφορά του στο δρόμο.
Δεν ξέρω από πως το λένε αλλά έχω την εντύπωση ότι θα με προδώσει έτσι και του ζητήσω κάτι παραπάνω στη στροφή.
Υπάρχει κάποιο φάρμακο για την περίπτωσή μου;
Το έχω 15 περίπου μήνες έχω κάνει 45000+ χιλιόμετρα (πρέπει να πάω για λάδια) και δεν έχω αλλάξει τίποτα πάνω στο αμάξι.
Σκοπεύω να αλλάξω λάστιχα Σεπτέμβρη - Οκτώβρη (ανάλογα και με τον καιρό).
Θα ήθελα μερικές συμβουλές και κυρίως κάποιες απαντήσεις.
1. Είναι στα αλήθεια το αμάξι κακό στα «κρατήματα» ή εγώ είμαι αδέξιος
2. Διορθώνεται η κατάσταση χωρίς σημαντικό κόστος στην άνεσή μου ή θα πρέπει να σπάσω την μέση μου για να αισθάνομαι τον δρόμο κάλα.
Είναι πραγματικά κρίμα ένας τόσο καλός κινητήρας και ένα τόσο «δεμένο» αμάξι να μην μπορείς να το χαρείς και σε αυτή του την πλευρά
Φοβάμαι πως τέτοιου είδους θέματα έχουν ήδη συζητηθεί ήδη στο forum, αλλά συγχωρέστε με, δεν κατάφερα να τα βρω.
|