Κλοπή!!!!!
Παίδες καλησπέρα.
Θα χρειαστώ την βοήθεια σας, κυρίως από αυτούς που μένουνε Καλλίπολη.
Χτες το μεσημέρι 14.30 περίπου στο Πασαλιμάνι μου κλεψανε το τσαντάκι το οποίο περιείχε μέσα πορτοφόλι και διάφορα κλειδιά. Δυο 15χρονα πάνω σε ένα ελεεινό και βρώμικο μπλε παπάκι (ίσως να ήταν και γκρι σκούρο - από τη βρώμα δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω), μάλλον μάρκας Honda (το κλασσικό 50αρι παπί) και φυσικά χωρίς πινακίδες. Ο συνοδηγός μόνο είδα, φορούσε ένα t-shirt χρώματος γκρι με μπλε οριζόντιες ρίγες. Μου την πέσανε από πίσω μόλις κλείδωνα το αμάξι. Δεν τους πήρα χαμπάρι και μου αρπάξανε το τσαντακι. Τους κυνήγησα όσο μπορούσα αλλά δυστυχώς με προδώσανε τα πνευμόνια μου και ο ήλιος... Κάπου χαθήκανε είτε προς Χατζηκυριάκειο είτε προς Αγιο Βασίλη...
Τεσπα, σήμερα το μεσημέρι κάποιος βρήκε στην Καλλίπολη πεταμένο κάτω μόνο το δίπλωμα οδήγησης μου και το επέστρεψε.
Επειδή το επέστρεψε στη μάνα μου, δεν πρόλαβε να τον ρωτήσει πού ακριβώς το βρήκε, αλλά του έχω αφήσει μήνυμα να μιλήσουμε να τον ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες.
Κάνω μεγάλη παράκληση σε αυτούς που μένουνε Καλλίπολη να έχουνε το νου τους μήπως πετύχουνε κάτω ή σε κανένα κάδο καμιά αρμαθιά κλειδιά, κλειδί αυτοκινήτου, κάποιο πορτοφόλι (μαυρο), ή ακόμα καλύτερα όλο το τσαντάκι το οποίο ήταν μια μπανάνα χρώματος μπλε-μαύρο, μάρκας samsonite.
Ειλικρινά σας παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα γιατι πιστευω καταλαβαίνετε σε τι ταλαιπωρία και άγχος με έχει βάλει όλη αυτη η διαδικασία... Για τα λεφτα δεν με νοιάζει... Τα υπόλοιπα πράγματα με ανησυχουν...
Αν μαθω περισσότερες λεπτομέρειες θα σας πω. Αν κάποιος από σας ξέρει κατι ας μου το αναφέρει please...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 24-07-07 στις 18:20.
|