Πυρκαγιά σε μάντρα αυτοκινήτων (κατασχεμενων)
"Σε εμπρησμό οφείλεται σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 23:30, το βράδυ του Σαββάτου, σε χώρο φύλαξης κατασχεμένων αυτοκινήτων της Τράπεζας Πειραιώς, στο 26ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών – Λαυρίου, στο Μαρκόπουλο. Από την πυρκαγιά καταστραφήκαν ή έπαθαν ζημιές 80 αυτοκίνητα. Στο σημείο βρέθηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με τρία γκαζάκια ενώ ερευνάται ο χώρος για ανεύρεση κι άλλων. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 30 πυροσβέστες με 10 υδροφόρα οχήματα."
αυτο το βρηκα αυτουσιο στο ιντερνετ κ το ειδα στην ΤV.
πειτε μου εσεις, αν σας τυχαινε μια στραβη στην υγεια σας, ή κατι αλλο, κ μενατε απο λεφτα, το ξερετε οτι με γρηγορες διαδικασιες χανεται το οχημα σας?
κ απορω, τοσο καιρο, ενας δημοσιογραφος δεν ασχοληθηκε, π.χ. με το πως γινεται η κατασχεση? ποσες φορες δεν πληρωνεις ωστε να στο παρουνε? κ γενικα στο να ειδοποιησουνε τον κοσμο
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
παρε ενα μεταχειρισμενο.
ειναι λαλακιες οτι τα μεταχειρισμενα ειναι ολο ζημια. Λιγο καλος να ειναι καποιος στο να ελενξει ενα οχημα, κ δεν του βγαζει τιποτα.
Το ξερετε φιλοι μου, οτι υπαρχουν ανθρωποι, που ζουν, με το να καστασχουν τα αυτοκινητα, με εντολη της τραπεζας, αλλα με παρανομο τροπο?
δλδ, δεν τον ενημερωνουν οτι του την φυλανε, απλα μια μερα, εκει που το αφησες δεν υπαρχει.
εχουν αντικλειδια, εχουν λοστους, εχουν τα παντα ωστε να το παρουν, ειναι αληταραδες περιοπης.
οπως περιοπης ειναι κ ολοι οι ανθρωποι "βγαζουν" δανεια για τους συνανθρωπους τους. καταναλωτικα.....ο θανατος σου το bonus μου.
δεν ειμαι καμμενος, αλλα εχω δει, κ βλεπω κοσμο να "καιγεται" καθημερινα, ανθρωποι απονηρευτοι, αθωοι, που πιστευαν οτι θα τα καταφερουν να ανταπεξελθουν.
Αυτο με κανει να βαζω τον εαυτο μου υπερ καθε διαδικασιας που ζημιωνει μια τρελα κερδοφορα τραπεζα, κ με οποιαδηποτε κοστος στην τραπεζα.
μην καιτε τα αυτοκινητα του κοσμακη,.....καιτε μονο τα κατασχεμενα, ωστε να μην ξαναπουληθουν σε ονειροπολους με χαρτινα ονειρα.
δεν ειναι δυνατον να λεμε οτι η αγορα εχει κινηση, βαζοντας μεσα κ το εμποριο των κατασχεμενων-ξαναπουλημενων.
ολοι παμε κ περνουμε το καινουργιο ΧΥΖ αυτοκινητο........
μην το κανεται φιλοι μου αλλο, αν δεν εχεται τα ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
τα δανεια ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ειναι μια μορφη ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.
την φωτια ποιος (καλος) λετε να την εβαλε?
σιγουρα καποιος πικραμενος, που του κατασχεσαν το οχημα,που σιγουρα φταιει, αλλα πρεπει να υπαρχει κ καποιος νομος να τον προστατευει λιγο, οχι ολα για τις τραπεζες.
ελπιζω να εμποδισα μερικους.
ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ.