opinion
Ενοειται οτι μεταχειρισμενα και λιωμενα μοτερ μαζευουμε και τα δυο εχουν τα χιλιομετρα τους αλλα και τα χρονακια τους αλλα εχουν περασει κ απο σιδεροβλακες οδηγους αλλα το τουρμπατο για να το ''διατηρησεις'' οπως πρεπει θελει 2-3 πραγματακια οταν το μοτερ εχει αλλξει 4-5 χερια και ο καθενας λαλακιζεται γιατι εαν εχεις την μαμημενη την βαλβιδα οι 9 στους 10 θα πουν γιατι να μην την γυρισω να παρω αλογα γιατι να μην κανω και αυτο γιατι να μην κανω και το αλλο με μηδενικο budget θα εχω ''τοσα'' αλογα και εχουμε τα αναλογα αποτελεσματα μετα απο τους σιδεροβλακοφαγους που δεν ξερουν να οδηγησουν ερχεται στα χερια σου που το πηγαινεις οπως πρεπει και το προσεχεις και σπαει στα καλα καθουμενα και λες μου το ελεγαν ρε γαμωτο να μην παρω τουρμπατο...αυτο συμβαινει με τα punto GT,starleτακια κ.λ.π και τα βγαζουν α ν α ξ ι ο π ι σ τ α κ.λ.π. γιατι καποιοι φλινστοουν δινουν 3000ευρω για λαμπακια και αυτοκολητα τραιμπαλ και 100 ευρω για να παρουν 30 αλογα απο ενα τουρμπατο και θελουν να εχουν και αξιοπιστια ......ρε φιλε αυτοι οι τυποι οχι για τουρμπατο δεν κανουν αλλα ουτε για καρο...και πανε μετα σε ατμοσφαιρικο με 80 αλογα και αρχιζουν και κραζουν τα τουρπατα ...ε οχι ρε φιλε κατσε εκει με τα 80 αλογα σου απο το εργοστασιο στις 5900 γιατι στις 6500 εχεις κοφτη πιασε 160 σε 2χλμ ευθεια αν τα πιασεις και βαρα κοφτες με την πρωτη γιατι μονο με αυτην μπορεις και περιμενε να βρεξει κιολας μηπως σπινιαρεις και λιγο. αφου δ ε ν πας βημα ρε φιλε πως να χαλασει αφου εκτος απο το φιλτρο που σου εδωσε 0,00000001 αλογο κ νομιζεις οτι κερδισες κιολας απο τις 5910 μεχρι τις 5950 δεν εχεις βαλει κατι αλλο τι να σπασει;;μας δουλευεις;;;και κραζεις κιολας τα τουρμπατα περι αξιοποιστιας;;;μιλαμε για τραγικη ειρωνια ,εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε...εννοειται οτι τα τουρμπατα δεν ειναι τερατα αξιοπιστιας...ασε να λενε καποιοι.....και αν καποιοι αντιδρουν γιατι καποιοι τουρμπατοι τα παραλενε κ κακως τα παραλενε κατα την αποψη μου, δεν κανουν τιποτα λιγοτερο απο αυτο που εκανα ολοι μα ολοι μα ολοι οι ατμοσφαιρακιδες απο τον καιρο που ειμαι στο club και κανενας τουρμπατος δεν απαντουσε