Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
Ο τίτλος νομίζω πως τα λέει όλα.Με κυνηγάει μέχρι αηδίας.Ώς γνωστόν πριν κανα δίμηνο με τράκαραν με τ'αμάξι και δεν έχει βγει ακόμα.Χτες λοιπόν είχα το μηχανάκι του αδερφού μου και πήγαινα Χαιδάρι.Στην Καβάλας λοιπόν όπως βγήκα από το στενό του Βασιλόπουλου για να περάσω απέναντι και να στρίψω προς Αγωνιστών στο φανάρι απέναντι από το κολυμβητήριο(για όσους ξέρουν)ανέβαινε ένα Cooper S μπούνια.Κάνω δεξιά για να περάσει και ξαναμπαίνω αριστερά ωστέ να στρίψω στο φανάρι(κόκκινο για δεξιά πράσινο για ευθεία)και βλέπω να ανεβαίνει μια μηχανή καμια 300άρα μέτρα πίσω από μένα αλλά τον ακούω να ανοίγει.Ισιώνω και περιμένω να περάσει και ακούω το μπαμ και βρίσκομαι κάτω.Εκείνη την ώρα πρέπει να πέρασε ένα παλικάρι από δω απ'το κλαμπ με κόκκινη G6.Παίδες.Η φιλική μου συμβουλή είναι:Μακριά από τα μιχανάκια σκοτόστρες είναι.