Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του corolla club.Εύχομαι νά σαστε όλοι καλά, για τί απ ότι βλέπω κάθε ένας απο εμάς τραβάει το λούκι του σε αυτή τη ζωή.Είτε απο αναποδιές τύπου τρακαρίσματος είτε απο προσωπικές...
Λοιπόν ελπίζω να θυμάστε το κόκκινο corollάκι που είχα και που πολύ πρόσφατα το είχα πάει για βάψιμο.Όμως έλα που δέ το ευχαριστήθηκα καθόλου!!!
Στις 21 Απριλίου μέρα Σάββατο απόγευμα - 2 μέρες πρίν τα γεννέθλιά μου- στις Τρείς Γέφυρες στους Αγίους Αναργύρους για όσους γνορίζουν, ήρθα αντιμέτωπος και face to face με τον Χάρο κυριολεκτικά μπορώ να πώ μιάς και κόντεψα να σκοτωθώ.Απο την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και με υπερβολική ταχύτητα ένας Ρουμανικής καταγωγής ηλίθιος -για να μή πώ κάτι άλλο που τον αντιπροσωπεύει γενικότερα- με ένα Renault Megane ανετράπη απ'την πορεία του,ανέβηκε στο κράσπεδο και έπεσε πάνω στο corollάκι μου.Καί εγώ αλλά καί το δύστυχο αυτοκινητάκι μου έπαθαν αρκετή ζημιά.Τουλάχιστον τώρα είμαι αρκετά καλά... αλλά το toyotάκι είναι για κλάματα.Θα προσπαθήσω να βάλω 2-3 φωτογραφιούλες για να το δείτε αλλα και για να το συγκρίνετε με προηγούμενες.Πολύ γκαντεμιά και γλωσσοφαγιά.Τώρα το έχω στο Φανοποιείο οπου το είχα βάψει πρίν λίγο καιρό.Βγήκε σε ολική καταστροφή.Τώρα δέ γνορίζω εάν μπορώ να το δώσω για ανταλλακτικά ή θα πρέπει να το πάω σε Μάντρα οπου τα καταστρέφουν.Δέν γνορίζω τίποτα.Αυτά προς το παρόν!!!