Ε ναι ρε φιλε τι να σε ελεγα οταν μου ελεγες καλα εκαναν και βαραγαν ενα 5 φοιτητριες 10 μπατσοι και οι αλλοι παρακατω εκαιγαν τι να σε ελεγαν?Μαγκα που βαραγαν τα κοριτσακια?Η η φοβεροι Ελληνικοι αστυνομια κανει σοβαρα το καθηκον της?Για την αλλη που φορουσε κρανος και την ξυλοφορτωσανε σου ειπα ειχες δικιο.
και τωρα που λες οτι ναι καλα κανουν και γραφουν 700αρια σαν να μην συμβαινει τιποτα με κανεις να καταλαβαινω οτι εισαι εκτος τοπ και χρονου.
Ποιες ειναι πολιτικες μου πεποιθησεις?στο να με γ@μ@νε και να λεω ευχαριστω?Στο μου παιρνουν το αμαξι,την αδεια και το διπλωμα και γνωριζοντας οτι καποιοι εχοντας μεσον περναν απο την πισω πορτα στα σιωπηλα?
Υ.Γ.
Παιρνω το ποστ σου οτι δεν μου την λες ουτε μ ειρωνευεσαι αλλιως θα γινοταν το σαιτ μπουρδελο και μην νομιζεις οτι σεβομαι προσωπα και καταστασεις αυτο που εχω να πω θα το πω ο κοσμος να χαλασει.
Υ.Γ.2
Τεκμηριωσε μου την αποψη σου οτι τα προστυμα συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα
Υ.Γ.3
Εγω δεν φωτογραφισα κανεναν αλλα μιας και θυχτικες κατι απο ολα εχεις ή ψηφιζεις Ν.Δ.και πανε ολα καλα οπως με ολους τους υποστηριχτες της ή εχεις μεσον βαρβατο(μαγκια σου)ή εχεις συγγενεις αστυνομικους(και γω ξαδερφια αλλα με χωσαν μεσα).