Σαζμαν G6 1.3 σε 20ν μαυρο!
Επιτελους το πηρα αποφαση να αλλαξω το σαζμαν! Το κυριοτερο ομως προβλημα μου ηταν με τι σαζμαν! Εχοντας δοκιμασει κ το 5αρι απο 1.6(μακρυυυυυυ) ειμουν αναμεσα σε 6αρι 20ν κ 6αρι G6. Το 6αρι απο 20ν πιστευα οτι θα ηταν κοντο γιαυτο που ηθελα κ το 6αρι απο 1.6 G6 πολυ μακρυ. Οποτε μια ωραια πρωια κ ενω εψαχνα για κατι αλλο επεσα πανω σε ενα 1.3 6αρι. Το προβλημα ηταν οτι δεν μπαινει σε αλλα μοτερ παρα μονο σε 1.3! Οποτε η λυση γνωστη.Κατεβασα το δικο μου κ εκανα τραμπα τα χελωνια για να κουμπωσει! Το αποτελεσμα μετα απο χρηση σε πολη κ σε ταξιδια ειναι απιστευτο!!! Μεχρι την 5η ειναι σαν 5αρι 20ν λιγο πιο κοντο. Τελοιωνει την 5η ΣΤΑ 215χλμ κ μετα βαζεις την 6 κ τα κρατας χαλαρα συν αλλα 25-35χλμ(ευθεια-κατηφορα)!!! Απλο παραδειγμα ειναι οτι η 6η μπαινει στο νν-τ στα 200χλμ κ φορτωνει κανονηκα εως.....!!!! Για ταξιδι ειναι φανταστικο σαζμαν.Κρατας 160χλμ με 6η στις 4000στρ. οποτε κ χλμ εχεις κ οικονομια στην βενζηνη. Για μενα ειναι οτι ειχα φανταστει κ καλυτερο!!! Οσο για την πολη ειναι πολυ παιχνιδιαρικο μιας κ σπινιαρω κ την 3η με 16αρες ζαντες!!! Επιπλεον εχω τωρα κ ενα σαζμαν για 1.3 κοντο εως πολυ κοντο θα ελεγα! Υπολογιζω οτι θα βγαζει η 5η στις 6000στρ περιπου 190χλμ αλλα πολυ γρηγορα!!! Μιλαμε για πολυ σχεσατο σαζμαν!!!