Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
Εκνευριστικα αργο! |
|
13-04-07, 02:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εκνευριστικα αργο!
Εκνευριστικα αργο!
Παρακαλουνται οι φιλοι γνωστες των ηλεκτρονικων εξαρτηματων και κατεχοντες στον τομεα του internetικων συνδεσεων να βοηθησουν την κατασταση μπας και βγαλω καμμια ακρη τελος παντων!
Το προβλημα τωρα!Εχω παρατηρησει εδω και αρκετο καιρο οτι αργει πολυ να μου φορτωνει το corollaclub και διαφορα αλλα sites που μπαινω συχνα(συνδεση connex 1024kbps).Mε την αγορα του πακετου,πηρα σαν δωρο ενα usb modem μιας και δεν εβαλα στο pc με την αγορα του,μου φανηκε χρησιμο.Οταν ανοιγω το pc και συνδεομαι εχει ικανοποιητικη ταχυτητα,αν περασει κανενα μισαωρο κατανταει ολιγον τι αργο και μερικες φορες ανυποφορο να ποσταρω η απλα να περναω σε αλλα θεματα.
Εχτες μου εκοψε και δοκιμασα κατι.Εβγαλα το usb καθως ημουν ηδη συνδεδεμενος και το ξανασυνδεσα,το αναγνωρισε κανονικα και ξανασυνδεθηκα με το δικτυοοο.Και τωρα το απιστευτο?Απο τοτε που το πηρα τετοια ταχυτητα δεν ειχα ξαναδει στα site που μπαινω παρα μονο απο την δουλεια μου που εχουμε τρελη ταχυτητα στην εταιρεια.Σε διαστημα μισης ωρας ξαναμανα τα ιδια!!Αργουσε και παλι!!Το ξαναεκανα και εφτιαξε παλι με πολυ καλη ταχυτητα οπως πριν!
Το modem ειναι ενα sagem usb,υπαρχει κατι καλυτερο και να μην συνδεεται στο usb???Μου βγαζει συνεχως ενα μυνημα οτι καποια usb devices δεν αφηνουν το modem να χρησιμοποιησει πληρες bandwith(η κατι τετοιο τελος παντων ).Το μοναδικο εξαρτημα που εχω βαλει σαν usb device ειναι το ποντικι που για καποιο λογο δεν το αναγνωριζει οταν το βαζω στην κανονικη του θεση(διπλα απο την υποδοχη για το πληκτρολογιο ντε! ),μηπως φταιει αυτο γιατρε μου??
Τι να κανω????
Υσ.Οι σπαμμερς παρακαλουνται οπως σπαμαρουν ελευθερα αλλα σε λογικα πλαισια να βγαλουμε και καμμια ακρη βρε αδερφια!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Θεματικός Τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,32045507 seconds (89,01% PHP - 10,99% MySQL) with 72 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|