ο καθενας εχει την δικη του αποψη κ δεν θα του την αλλαξουμε εμεις....σε οποιον περισευουν τα δινει....τωρα το αν ειναι καγκουρια η οχι εγω πιστευω οτι ο καθενας ισως να εχει κατι στο αμαξι του που ο αλλος το θεωρει καγκουρικο....εμενα π.χ. δε μου αρεσουν οι προφυλακτηρες με ασημι καγκουροσιτα αλλα για αλλους ειναι ομορφια η ασημενια σιτα στον προφυλακτηρα....κ η σιτα φορεθηκε κυριως για να εξυπηρετει τα ιντερκουλερ να παιρνουν αερα κ στο τελος κατεληξε ακομα κ ενα ματιζ να φοραει σιτα κ καλα για μουρη....εε ετσι κ το καρμπον...εξυπηρετει καπου σε θεμα βαρους,αντοχης κλπ κ κατεληξε να μπαινει για ομορφια....
Τωρα σε οποιον αρεσει το βαζει σε οποιον οχι κραταει τα λεφτα του για αλλα πραγματα....εμεις ομως εδω ειπαμε για μια φτηνη λυση που μπορει να σε βγαλει απο μια περιπετεια βαψιματος καπω,μπορει απλα να σου ομορφηνει το αμαξι αλλα μεχρι εκει....
ΕΠΙΜΕΝΩ κ τονιζω!!!!!!!ετσι σκετο το αυτοκολλητο καρμπον μπορει να δειχνει ψιλοχαλια κ φτηνη απομιμιση οταν ομως περαστει απο πανω βερνικι δεν το ξεχωριζεις με το ματι απο το κανονικο καρμπον ευκολα....αυτο λεω κ εχω κ αποδειξεις...αν καποιος αλλος εχει αλλη αποψη,σεβαστη αλλα να την τεκμιριωσει σωστα κ χειροπιαστα...αν δεν εχετε δει τη δουλεια που λεμε οτι γινεται δεν μπορειτε να επιμενετε αλλιως ειστε λιγο προκατηλημενοι....
Υ.Γ.επειδη επιμενω μη νομιζει κανενας οτι εχω κανενα σκοπο η συμφερον απο αυτο κ το διαφημιζω...απλα το ειδα κ επαθα πλακα...οποιος δεν το δει πριν εκφερει αποψη ας εξετασει το θεμα με τα ιδια του τα ματια...ειμαι σιγουρος οτι μετα το αποτελεσμα θα φανει ως ομορφια κ οχι ως καγκουρια
Επισης κατι τελευταιο....τα καρμπον της F1 που ειδα κτι που εγραψε ο φιλος δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με τα καρμπον που κυκλοφορουν στο εμποριο ...μην παραμυθιαζομαστε κιολας ετσι???500ευρω εχει το καπω μας κ 2000εχει το στηριγμα του καθρεφτη που ειναι απο καρμπον.....κ στα καρμπον οπως κ στα αυτοκολλητα καρμπον υπαρχουν ποιοτητες κ ποιοτητες...