Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NIKOSX
βρητε ενα εργοστασιακο toyota με προβληματα
|
όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα πλέον βγάζουν προβληματα.το θέμα είναι πόσο σοβαρά είναι και βέβαια ποσο στοιχίζει η συντηρησή τους.
αν κάποιος (όπως κάνουν πολλοι) αγοράζει ένα αυτοκίνητο για 3-4 χρόνια και μετά το αλλάζει για να πάρει κάτι άλλο ίσως και λίγο καλήτερο,τότε πάω πάσο.το σίγουρο όμως είναι πως σε 3-4 χρόνια και ανάλογα πόσα χιλιόμετρα κάνει δεν προλαβαίνει να ανακαλύψει το σημαντικότερο που προσφαίρει η ΤΟΥΟΤΑ.
όταν το προσέχεις δεν ζητάει πολλά.
εγώ με τον 4efe μέσα σε 2,5 χρόνια έκανα έκανα 80500 χιλ(με 119000 το πήρα απο το πατερα μου και τώρα έχει 199500 και κάτι ψιλά) μόνο πήγαινε έλα Χαλκίδα.το πρωί επειδή αργώ να ξυπνήσω πάντα πήγαινα πλακωμένος και με την ψυχή στο στόμα και στο γυρισμό χαλαρά.
και όμως ποτέ δεν αγχώθηκα μη με αφήσει.το μόνο που με άγχωνε μη με πιάσει κανα λάστιχο στο πήγαινε και χάσω κανά μάθημα στις εξετάσεις.
από προβλήματα?μία φλάτζα (όσοι με ξέρετε θα αναρωτηθείται μα καλά πως την έκαψες),μία τρόμπα νερού,αλλαγή ψυγείου και το δαχτυλίδι από το πύρο του συμπλέκτη , α και καθαρισμός του φίλτρου της τρόμπας βενζίνης.
μπορώ να αμφισβητήσω την αξιοπιστία της?δεν νομίζω.στην τελική ας είναι οι άλλοι πιο γρήγοροι από μένα αρκεί να φτάνω εκεί που θέλω όταν θέλω και χωρίς να ιδρώνω.
πάντα φιλικά,
Κων/νος