Ευχαριστηριο μυνημα!!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον διευθυνων συμβουλο της ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιαρης κυριο Στρατζαλη Παναγιωτη για την εξυπηρετηση και την κατανοηση που εδειξε σε ολα τα "προβληματα" που του υπεδειξα για το Κορολλακι μου.
Οσοι ξερετε ειχα κανονισιε για σερβις μεσω e-mail πριν λιγες εβδομαδες και παρουσιαστηκε κατι που δεν το περιμενα απο ενα αμαξι με τοσα λιγα χιλιομετρα.Το προβλημα ηταν μια αντλια νερου η οποια ειχε απλα δακρυσει(πιθανον λογω ακινησιας απο οτι μου ειπαν)πιο παλια και ειχε μεινει σημαδι απο το κοκκινο χρωμα του παραφλου.
Σημειωση το αυτοκινητο δεν ειχε χασει σταγονα απο το δοχειακι του,δεν εχω συμπληρωσει ποτε 6 χρονια που το εχω στην κατοχη μου.
Η τρομπα δακρυσε καποια στιγμη και απλα σταματησε παλι και μου ειπαν οτι καλο θα ηταν να την αλλαξουμε για λογους ψυχικης οδυνης δικους μου(δεν μπορουσα να παω ταξιδι ξεροντας οτι "ισως"με αφησει.)Εμφανιστηκε ομως ενα προβλημα!Για να εχω την εγγυηση θα επρεπε να ειχα στο βιβιαρακι 6 σφραγιδες οσα και τα χρονια του!Εγω ειχα μονο 4 αφου καποιοι"εξυπνοι"στον κηφισσο(ονοματα δεν λεμε) δεν εβαζαν την σφραγιδα εφοσον δεν ειχα συμπληρωσει τα χιλ και το περναγαν σαν ενδιαμεσο σερβις παρολο που τους το πηγαινα καθε χρονο(αφου ποτε δεν συμπληρωνα τα χιλ).Μιλησα για αυτο το θεμα(μιας και ημουν σιγουρος οτι τα ειχα κανει καθε χρον)στον Στρατζαλη και μου ειπε να του φερω τις αποδειξεις!Μου εκοψε το μυαλο και πηγα στο παλιο εξουσιοδοτημενο και μου εβγαλαν κινηση του τι ειχε γινει και οντως οι ημερομηνιες ηταν σωστες!!Καθε χρονο ειχαν γινει τα σερβις!!
Με αυτην την αποδειξη ο Στρατζαλης μπορεσε και μου εξασφαλισε την αλλαγη δωρεαν στα πλαισια της εγγυησης και εγω πληρωσα μονο τα παραφλου και τον ιμαντα(αφου θα εβγαινε εβαλα καινουργιο,αφου ειχε υποστει φθορα-βλεπε φωτο)
2 Σημειωση.Στο κορολλακι ειχε ληξει η εγγυηση εδω και ενα μηνα και γι'αυτο τον ευχαριστω πολυ που με εξυπηρετησε.Ο ανθρωπος ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ .
Ευχαριστω και παλι!!Ακολουθουν φωτο της αλλαγης(Αντωνης-μεγαλο παληκαρι ο μηχανικος που μου την αλλαξε,κορολλακιας και αυτος,αμ πως!!).
Παρατηρηστε το καινουργιο λουρι απο EVO χε χε!!