Η Νέα Corolla στο συγκριτικό του Auto Triti.
Ανοίγω αυτό το topic θέτοντας έναν προβληματισμό. Αφορμή για αυτό στάθηκε το τρέχων τεύχος του auto triti, στο οποίο υπαρχει συγκριτικό τεστ του καινούριου Corolla με τα Megane, Focus και Vw Jetta.
Ξεκινώ λοιπόν απ το τελικό συμπέρασμα του περιοδικού το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει την Corolla σε συνολική βαθμολογία τελευταία και κατα ιδρωμένη. Διερωτώμαι λοιπόν: Είναι δυνατόν ο δικός μας Ιάπωνας στη νέα γεννιά Corolla να μην έχει καταφέρει να κερδίσει σε σημεία συνολικής αξιολόγησης μοντέλα ανταγωνισμού τα οποία υπάρχουν στην αγορά 2 και 3 και 4 χρόνια? Δηλαδή όταν θα λανσάρουν και αυτοί τα νέα τους μοντέλα τι θα γίνει? Δεν θέλω ωστόσο να ακούσω απόψεις του τύπου " έλα μωρέ τώρα τι περιμένεις απο το φιλογερμανικό περιοδικό!". Η αλήθεια βέβαια είναι οτι έχω μια ένσταση. Δεν μπορείς να μου συγκρίνεις την ατμόσφαιρα με κομπρέσορες και τούρμπο μαζί. Όσοι έχετε προμηθευτεί το τεύχος θα δείτε οτι πρόκειται για το νέο getta με τον κινητήρα tsi των 140 ίππων. Ε καλά εκεί δεν έχει τύχη κανένας. Αλλά δεν με νοιάζει τόσο αυτό. Σε όλα τα σημεία πάντα βγάζει κάποιο άλλο μοντέλο καλύτερο, με αποτέλεσμα η Corolla να μην υπερέχει πουθενά. Λέτε να είναι έτσι ρε σείς?