Ροή Αέρα Καμπίνας
Παιδες γεια χαρα υστερα απο μεγαλο εως και αρκετα μεγαλο διαστημα μπορω να πω απουσιας στο Forum αλλα και γενικοτερα απο την παρεα του Corollaclub επανηλθα δριμυτερος...βεβαια αυτη επανοφορα δυστυχως συνοδευεται και απο ενα προβλημα απου ακουει στο ονομα Διακοπτης Ροης Αερα Καμπινας επιβατων.Για να γινω πιο συγκεκριμενος μιλαω για τον διακοπτη τον οποιο γυριζουμε προκειμενου να αλλαξουμε το σημειο οπου μπαινει ο αερας στο εσωτερικο του αυτοκινητου (ζεστος,κρυος,Α/C),Τον τελευταιο καιρο τις λιγο πιο κρυες μερες δυσκολευοταν αρκετα στο γυρισμα ωσπου μια μερα πανω στην προσπαθεια μου να του επιβαλλω τους δικους μου κανονες τον εσπασα εσωτερικα με αποτελεσμα γυρνοντας τον διακοπτη να ακουω κατι κρατς και κρουτς σε καμια περιπτωση η ενδειξη του διακοπτη δεν ειναι ιδια με το σημειο απο οπου ερχεται ο αερας καθως επισης υπαρχει υπαρχει και νεκρη διαδρομη απο καποιο σε σημειο σε καποιο αλλο...με λιγα λογια δηλαδη το ΕΣΠΑΣΑ και δεν μπορω να γυρισω το κλαπετο.Θα μου πειτε και που το προβλημα αφου αερας ερχεται?...το προβλημα ειναι οτι οταν πχ θελω να ξεθολοσω το παρ-μπριζ αυτο ειναι αδυνατο για δεν μπορω να γυρισω τον αερα στις επανω γρυλιες.Η corolliτσα ειναι η Ε11 facelift και οποια συμβουλη, βοηθεια ευπροσδεκτη!Καλως σας βρηκα για δευτερη φορα...