διακοπές στο corollaki μου
παιδιά καλησπέρα.την προηγούμενη Πέμπτη έκανα σερβις (μουζι,λάδια,φίλτρο λαδιού,βαλβολίνες) και αμέσως μετά το έπληνα το corollaki μου.την παρασκευή πηγαίνοντας στη σχολή το έχωσα σε κάποιες στροφές και σε όσες μπήκα απότομα μου έκανε διακοπές κάτι σαν να χτυπάει κόφτη (χωρίς να ακούγεται κάτι τέτοιο) και το στροφόμετρο ήταν ακόμα στις 4000 στρ/λ.
υπέθεσα ότι κάτι παίζει με τα ρεύματα.πάω στο μηχανικό τη Δευτέρα βγάζουμε τις πίπες από τα μπουζί φυσάμε με αέρα μήπως και έχει πάρει νερό,βγάζουμε και τα μπούζι μήπως και κάτι δεν ήταν σωστό (λέμε τώρα) και το κάνει ο μηχανικός βόλτα κανα δεκάλεπτο.
την πέμπτη που μας πέρασε πηγαίνοντας ξανά στη σχολή (μόνος μου αυτή τη φορά ) έπαιξα σαν παιδί και εγώ με ένα σιτροεν ΖΧ και μου έκανε πάλι το ίδιο πράγμα.πήγα στο μηχανικό μου και μου είπε ότι μάλλον από τη τρόμπα βενζίνης είναι από ένα φιλτράκι (καλτσάκι το λέω εγώ) που έχει για να μην περνάνε οι βρωμιές.την βγάλαμε και το καθαρίσαμε με ένα σπρέι και από μαύρο έγινε καφέ,δεν φαντάζεστε τη μαυρίλα έσταζε.
ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά επειδή φοβάμαι ότι αν δεν είναι αυτό θα πρέπει να ψαχτώ πολύ είπα να σας ρωτήσω.
την διακοπή την κάνει ανεξαρτήτου σχέσης στο κιβώτιο,ανεξαρτήτου στροφής δεξιάς ή αριστερής και ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.
έχετε ξαναακούσει κάτι σαν και την περιπτωσή μου?κάποια λύση?
ευχαριστώ προκαταβολικά.
|