Corolla VS Punto GT
Ειμαι σιγουρος πως ολοι τωρα θα νομιζετε πως θα περιγραψω καποια σουπερ κοντρα αναμεσα στα δυο αμαξια! Κι ομως δεν ειναι αυτο! Ειναι οτι ΤΡΑΚΑΡΑ με ενα Punto και πλεον ειμαι και πεπεισμενος για την ποιοτητα κατασκευης και την παθητικη ασφαλεια που εχουμε εναντι των Ιταλων! Στην Κηφησιας Κυριακη βραδυ στο υψος του ΟΤΕ φρεναρουν αποτομα οι μπροστινοι εξ αιτιας ενος μ@λ@κ@ που εκανε σφινες! Εγω λιγο οτι δεν εχω λαστιχα ουτε φρενα, λιγο οτι το ειδα στα 3 μετρα φυσικα δεν προλαβα και σταματησα πανω στο Punto με καμια 40ρια+ χλμ! Μολις κατεβηκα δεν ηθελα να δω πως εχει γινει η Corolla και ειδα πρωτα το αλλο... κομματια ο προφυλακτηρας...η ποδια απο μεσα ειχε στραβωσει ολη με αποτελεσμα να ακουμπαει το σιδερο στο λαστιχο και να μην κινειτε το αμαξι...και το αριστερο πισω φτερο διπλωμενο σαν χαρτι!!! Με τρομο γυρναω να δω την Corolla...και νομιζα οτι εβλεπα κατι αλλο....γρατζουνιες στον προφηλακτηρα, ξεκουμπωσε λιγο απο δεξια εκει που ενωνει με το φτερο...και σε μερικα σημεια ξεκουμπωμενη η μασκα! Ουτε εγω ουτε το αλλο παιδι το πιστευαμε!
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΝΗ!!!
η κοπελα μου διπλα δεν φοραγε και εκανε καρουμπαλο στο τζαμι...ευτυχως απλωσα το χερι μου και την κρατησα και δεν βρεθηκε απ εξω με τη φορα που εφυγε!
το μέλλον όμως?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NyO : 16-01-07 στις 14:53.
|