Εγώ θέλω να συμπληρώσω το εξής, δίνωντας κι άλλη τροφή για σκέψη.
Υπήρχανε και μέλη που αναγκαστήκαμε να τους επιστήσουμε την προσοχή γιατί οι αγγελίες που βάλανε ήτανε μεγάλο ψέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μια Corolla που δινότανε με 5000Ε και σίγουρα είχε κινήσει το ενδιαφέρον πολλών. Το αυτοκίνητο -όπως χαρακτηριστικά αναφερότανε- ήτανε άθικτο, μπιμπελό. Οταν λοιπόν κάποιος δικός μας πήγε και το είδε.... ΕΦΡΙΞΕ το μάτι του! Το αυτοκίνητο ήτανε χιλιοτρακαρισμένο. Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν, δνε έχει κάνει τίποτα άλλο μέσα στο φόρουμ παρά μόνο αγγελίες... αγγελίες...αγγελίες.... κτλ.!
Τι θελω να τονίσω με αυτό?
Οτι όντως κάπως πρέπει να προσεχθεί το θέμα αυτό, όμως όπως λέει και ο φίλος Slobo, είναι ένα θέμα, το οποίο όπως και αν το δείς, βγάζει + και -. Μας απασχολεί πάρα πολύ.
Θα πεί κάποιος ότι έτσι μπορούμε να βρούμε και εμείς καμιά καλή ευκαιρεία.Ισως. Γιατί όμως έτσι να βρούμε 1-2 μάντρες και να συνεργαζόμαστε και να ξέρουμε και τι παίρνουμε?
Οπως και να έχει το συγκεκριμένο θέμα, θα βρεί πολλούς απο την μια μεριά, και πολλούς απο την άλλη. Η χρυσή τομή θα βρεθεί οσωνούπω. Και για εμένα προσωπικά, δεν είναι σωστό, κάποιος να εκμεταλλεύεται -ακόμα και αν μπορεί να βρώ κάτι που θέλω κι εγώ ο ίδιος- το φόρουμ προκειμένου να πουλάει! Θα μου απαντήσει κάποιος ... "και τι σε κόφτει? θα γίνετε κολλητοί?"... έλα που είμαι λίγο κάπως σε τέτοια θέματα! Δεν τα μπορώ αυτά... μέσα σε όλα όσα έχουνε ισοπεδωθεί στην κοινωνία μας, δεν μπορώ να νιώθω κι εγώ αναίσθητος!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|