Αγορα Τριων Sr Απο Θεσσαλονικη
θα σας παραθεσω ολη την συναλλαγη για την αγορα και των τριων sr απο θεσσαλονικη και κρινεται εσεις.Η τιμη ηταν στα 6000ευρω.παζαρια δεν γινανε και ανεβηκαμε να παρουμε μονο το μαυρο sr γιατι γιατι το μπλε βγηκε απο βαφειο και δεν ηταν ετοιμο.τι δεν μου αρεσε σε ολη αυτη την ιστορια.
1)το μαυρο μπερδευε συνεχεια τρομαξαμε να κατεβουμε αθηνα
ενω εγω ειχα ζητηση 15ημερες πριν να ρυθμηστει για να μπορεσουμε να το κατεβασουμε αθηνα.
2)το μπλε ηρθε μετα απο 10ημερες χιο και μετα απο πολλη κοπο και ξενυχτι το ετοιμασαμε και το βαλαμε μπρος.απο το μαυρο επειδη ειχε μπλοκε δισκοφρενα και αλλα πολλα καναμε σκατζα και τα βαζαμε στο μπλε γιατι το μαυρο ητανε χρεπι εξωτερικα,μονο ενα σαλονι ειχε και τιποτα αλλο.
Το αποτελεσμα ητανε το μπλε να βγει για την παρθενικη του βολτα και να βαρεσει το κουζινετο του 2ου κυλινδρου να το παρει μεσα και να αρπαξει στροφαλο.κυριολεκτικα εκανε 5χιλιομετρα ολα και ολα και χωρις να πιεστει!σας υπενθυμιζω οτι και το μαυρο ειχε παθει την ιδια ζημια και στην ερωτηση μου πως το φτιαξατε η απαντηση ηταν οτι αλλαχτηκε ολοκληρο το μπλοκ.να υποθεσω οτι πηρανε το μπλοκ απο το μπλε?διοτι και το μπλε ειχε σημαδια οτι ειχε ανοιχτει το καρτερ.ηθελα να ξερω αυτα τα 6000 χιλιαρικα που εδωσε ο komatsu γιατι πραγμα ητανε?μαλλον για να γεμισουμε τον χωρο μας.σιγουρα ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι αλλα πιστευω οτι αυτο το club φτειαχτηκε για να βοηθαει ο ενας τον αλλον.ας το καταλαβουν μερικοι αυτο το πραγμα!
|