Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Ρε ειστε σιγουροι για αυτα που λετε, τα ψοφιμια, πες του να ερθει καμμενα βουρλα.Μην κοιτατε τα περιοδικα και ειδικα του 4τροχους που το γυρνανε αναλογα την εποχη.Το διλιτρο μονο καπως περπαταει και φυσικα το st, οχι αναλογα της κατηγοριας του ομως.
|
Λοιπον σαν να εχει δικιο οΗρακλης παιδια γιατι πριν καμποσο καιρο(το ειχα πει και εδω στα παλια ποστ)ειχα ανοιξει με μετατροπη focuw σε 2λιτρο με 17αρες αλλα ειχε εξατμιση,φιλτροχοανη και εγω στο 1.4 vvt-i μου(βλεπετε στην υπογραφη μου τα αλογα μου)Ανοιξαμε στο γνωστο φαναρι στο δασος αναβαση για goody's καβαλας και μεχρι στο επομενο φαναρι που κανουμε αναστροφη για να να ξαναβγουμε καβαλας καταβαση.Στην αναβαση(νομιζα οτι ανοιγα με το 1.6 αλλα εκανα λαθος για καλη μου τυχη και παλι) οπως ελεγα πιο πριν μεχρι εκεινο το φαναρι ημουν 4 καροτσες πισω του πραγμα που αν το σκεφτητε λιγο το corllaki μου μαμησε και εδειρε εκεινο το βραδυ 2λιτρο!Στην καταβαση πριν ανοιξουμε ανοιξα παραθυρο και μιλησαμε μου ειπε οτι εχει αντιspin και γι"αυτο δεν ξεκινησε καλα,του ειπα τι φορας και τοτε ηρθε το σοκ!!2λιτρο μετατροπη μου λεει εσυ?Και τοτε του ηρθε ο ουρανος σφοντυλι!!!1.4 και παει ετσι?????Αυτη ηταν η αντιδραση του!!(σημειωση 95αρα απο silk oil,ελευθερο τελικο καζανακι festus και ενα φιλτρο kn το οποιο μου εκοψε και χαμηλα)Που ημασταν?ΑΑΑ στο 2ο ανοιγμα μετα την ομιλια μας καταβαση εκκινηση μαζι απο το φαναρι 3 καροτσες παρακαλω μεχρι το επομενο φαναρι!Αποτελεσμα ...μεχρι τεταρτες παω απο κοντα του,μετα σηκωνουν κεφαλι τα κυβικα και εξαφανιζεται αργα μεν αλλα εξαφανιζεται.Για 1.6αρια δεν το συζητω τους εχω ριξει ουκ ολιγες φορες +3 καροτσες αναβαση (μιλαμε για γερμανικα παντα α3,bmw,focus κτλ)
ps:Eχοντας διαβασει ξαν το ποστ πριν το δημοσιευσω ξεχασα να αναφρεω οτι εχει ξαναγινει αυτο με 2λιτρο 306 pug και εκει τα ιδια!!!Η ιδια μαλακισμενη φατσα του οδηγου οταν του λεω οτι ειναι μολις 1.4!!!Φαντασου να ηταν και 1.8 υπερκυβισμενο!!!Ξυλοοοοοοοοο ρεεεεεεεεε!!!!