πρεπει να εκανα μλκια και εβαλα στοιχημα με ενα focuς 1800 οτι μπορω να ειμαι μπροστα ή μαζι του στα πρωτα 200 μετρα...ειναι εφικτο?εχω το 1,4 facelift φοραω σκουπα μεσαιο τελικο,αυτος εχει μονο ενα τελικο και πατιναρει και ο δισκος του!
σκεφτηκα οταν τα βαλουμε να παρω κανα ενησχυτικο βενζινης να εχω 10 λιτρα μεσα βανζινης το πολυ το παγουρι με το νερο αδειο το sub στο σπιτι οπως και η ρεζερβα και επισης να κανω και την προσευχη μου.... και κατι ακομα.
πταν ημουν αθηνα βρηκα εναν φιλο απο το corolla club που δεν ερχαιτε και δεν πολυ μπαινει ποια στο φορουμ.τεσπα
εχει ενα 111 οχι το στρογγυλοφαναρο με το 1,4 vvti το μοτερ και 6αρι σασμαν.
στον ιπποδρομο θυμαστε οτι οταν εβαλα με τον mad και ενα αλλο παιδι με 111 μαμα οτι εκκινησεις πηγαιναμε σχεδον μαζι ελαχιστα πεταγοταν μπροστα.και αυτος μου ελεγε μαμα ειναι και γινοταν το εξης...1η-2α ενα αμαξι εγω μπροστα και στην 3 οχι μονο καλυπτε διαφορα απο πανω θα με περναγε..πως γινεται αυτο?δεν προλαβα να χασω(αν υπηρχε δρομος σιγουρα θα εχανα) γιατι στο ενα ανοιγμα του πεταχτηκε μηχανακι,στο αλλο τον ψιλο εκλησα και στο τελευταιο εκανα μια καλη σφηνα...αν θυμαμαι καλα(σε ενα τεταρτο μπορει και να μου φυγε....δεν θυμαμαι!!!!!!!!)αλλα το αμαξι του πηγαινε τρελα...για τελειως μαμα!!!...εγω ειχα +1 ατομο στο αμαξι μου που ηταν γυρω στα 100 κιλα. Το δικο του ειναι ενα με ολο το μποντι κιτ της ΤΤΕ ασημενιο με 16αρια νομιζω...τοπαλικαρι λεγαιτε Χρηστος!
|