Παίδες εγώ διαφορά στην απόδοση του κινητήρα δεν είδα την αμαρτία μου την λέω. ΑΛΛΑ από εκεί και πέρα το αμάξι παίρνει ποιο ομαλά μπρός, έχουν δυναμώσει τα φώτα και μέσα αλλά και τα έξω που έγιναν και λίγο ποιο λευκά (ή μπορεί να μου φαίνεται εμένα έτσι γιατί απλά δυνάμωσαν) αλλά αυτό που έχω δει με τα μάτια μου και δεν πρόκειται ποτέ να μετανιώσω που τις έβαλα είναι 2 αυτοκίνητα τα οποία είχαν γειώσεις και σε μία στραβή στα ηλεκτρικά τους έγιναν κάρβουνο οι γειώσεις και σώθηκε το αμάξι από πολύ μεγάλη ζημιά (το ένα ήταν Ε11) και ένα άλλο που δεν είχε και έπαθε μεγάλη ζημιά σε κατάσταση ίδια με τα προηγούμενα 2 τα οποία δεν έπαθαν τίποτε και το παλικάρι χτύπαγε το κεφάλι του αλλά ήταν πάρα πολύ αργά. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός λόγος που με έκανε και έβαλα γειώσεις. Απλά προσέξτε όσοι το κάνετε μόνοι σας να φτιάξετε αστέρα γείωσης (οι ηλεκτρολόγοι ξέρουν να σας εξηγήσουν πως γίνετε) και να μην χρησιμοποιείτε μεγάλα κομμάτια σύρματος (σε μήκος).
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|