Τα Στεκια Των Γρηγορων
σημερα δυ στουκες στο γνωστο παρκινκ δεξιοτεχνια...που εχει γινει αγορα κρασπεδων κολονας μπαριερας παρκαρισμενων διερχομενων ακομα κ πεζων....το ενα εκ των οποιον ηταν απο πισω μου...στο καλο εσεσακι μετα την ευθια...ενα crx ακουλουθουσε κ οπως εστριψα αυτο εφυγε ευθια...πηγεναμε ψιλο ταπα...οχι δεν ειμαι πιλοτος κ γω το βαλα κ αυτος οχι...πλακωθηκε στα φρενα ενω εκοψε το τιμονονι επειδη φοβηθηκε μαλλον κ εφυγε στην μπαρα με 100+χιλ λιγο ελειψε να μου χαιδεψη το κολαρακι της κορολας κ δεν ξερω κ γω που θα πηγενα υστερα...ενα αλλο μεσα στο παρκινκ οπως παμε για να βγουμε με αρκετα ευρω ζημια....λοιπον κυριοι σταματηστε την λεζαντα....αμα δεν ξερετε μην πατε να μαθετε πανω στους αλλους....μην το παιζετε πιλοτοι...οταν κανεις κατι για μοστρα συνιθος γυρναει πουμεραν αμεσως πισω....καντε μονο οτι μπορειτε οχι οτι ειδατε....κ οι χαζοι που μπαινουν πηγενοντας προς παραλιακη στο αντιθετο ρευμα εχει μπλε βελακι που παει δεξια μονο δεν θα βαλουν κ απογορευτικο αριστερα ενοειτε...ακομη μαθετε πως επιτρεπετε να μπαινετε κ να βγαινετε απο το παρκινκ...μην κανετε ευθια το εσακι βγαινοντας αντιθετο ρευμα...μην κανετε επιτοπου καπακια στην καγκελοπορτα μετα το εσακι....κ γενικα προσεχετε γιατι σε πολλους γυροφερνει το πουμεραν απο ασχετους που δεν φταινε σε τπτ....
καλος ηρθατε στο παρκιν αναπηρων
|