Re: Στην Πόλη Της Επικίνδυνης Μαγκιάς...
Ρε παιδια τελικα δ ξερω αν αξιζει ν ασχολεισαι με τους γυρω μαλακες η να τους γραφεις ολους κ να κανεις τη δουλεια σου..Δε λεω ωρες-ωρες φτανουμε στο απροχωρητο αλλα..Να σας πω 1 προσφατο δικο μου παραδειγμα: Εγω γενικα δινω προτεραιοτητες κ ειμαι "φιλικος" οδηγος αλλα εχω 1 κολλημα σε mercedes η αλλα ακριβα αυτοκινητα δ δινω σχεδον ποτε!!Κ αυτο γιατι οποτε δινω δ μου λενε ευχαριστω.Βρε @@$# επειδη εχεις λεφτα μηπως να μας #$#% κιολας?!!Τεσπα δινω σε ελαχιστους κ σε αυτους που "κοβω" ανθρωπους..Η αληθεια ειναι οτι αυτο μου το κολλημα παραξενευει κ τους φιλους μου.Τεσπα ειμαι εγω στη λωριδα μου κ παω ενω στο αντιθετο ρευμα ερχεται 1 μερσεντε το οποιο στριβει αριστερα,επρεπε να περιμενει δλδ.Ο τυπος 40-50 παει να στριψει κ να με κοψει.Ρε πουσ#% λεω συνεχιζω κ γω κ δ κοβω καθολου.Τελος παντων φρεναρουμε κ οι 2 σε αποσταση μικροτερη του 1 μετρου αφου ειδε οτι δ περναγε γιατι θα τρακαραμε κτλπ κ του κανω τη χειρονομια "πανω-κατω" μιας κ εκεινη τη στιγμη μου τη βαρεσε κ πηγε να ζητησει κ τα ρεστα κ δηθεν να μου πει γιατι δεν τον αφησα..Ερχεται ακομα πιο μπροστα να με κλεισει κ να μη μπορω να φυγω κ κατεβαινει κατω.Εγω περιμενα μεσα στο αμαξι κ ερχεται κ μου ζηταει το λογο ενω εχουμε σταματησει την κυκλοφορια κ καλα ηταν ετοιμος να με δειρει.Κατεβαινω κ γω κατω κ του μιλησα πολυ καλα επειδη ηταν μεγαλος οχι τπτ αλλο ενω ολοι μου φωναζαν να του ριξω του παππου..Αμα ηταν αλλος στη θεση μου σιγουρα θα τον ειχε κοπανησει γιατι κατι τετοιοι βλακες μονο ετσι καταλαβαινουν..40-50 χρονων ανθρωπος που ειχε αδικο ηρθε να μου πει δ ξερω κ γω τι κ να με δειρει..Τελικα ειδε οτι δεν τον επερνε κ την εκανε.Ολοι τον βριζαν.Εγω στην ηλικια του θα ντρεπομουν...ΠΟΣΟ ΜΑΜΑΚΙΑ υπαρχει γυρω μας????Ξεφτιλα κ οσο για την κακια των ανθρωπων 3 φορες εχουν γρατζουνησει το κορολακι μου γιατι δε ξερω, αλλα αμα τον πετυχενα αυτον που το κανε οχι απολιτιστος κ αλητης αλλα οτι να ναι θα γινομουν γιατι δεν εχει κανεις το δικαιωμα το παθος κ το ονειρο μου να μου το καταστρεφει!!Κ ειδικα τη στιγμη που εγω δεν το εχω κανει ποτε!Ξαλαφρωσα καπως αν κ ξερω οτι η ηλιθιοτητα αυτου του κοσμου δ θα αλλαξει.Δυστυχως
|