Χθές πραγματικά πλάνταξα στο γέλιο..... η ιστορία για τον άντρα της κυρίας μόνο για γέλια δεν είναι... αλλά τι να κάνω....
Γυρνάω απο τα στενά του Καματερού για Πετρούπολη. Σε ενα στενό έχω STOP. σταματάω, και στρίβει μπροστά μου μια M3 ολοκαίνουργια. Με το που στρίβει, διαπιστώνω ότι βγάζει καπνούς απο κάτω... αφου παραλίγο να ξεγελαστώ απο την σκόνη απο τα χώματα που είχε δίπλα. Προχωράει σαν να μην συμβαίνει τίποτα η Μ3 και συνεχίζει να βγάζει ενα ντουμάνι, απίστευτο...... Στο επόμενο στενό, και αφού τις κορνάρω, παρκάρει στην γωνία, και βγαίνει έξω μια κυρία καλοπισμένη, και με ρωτάει τι τρέχει... τις λέω κι εγώ "Το έκαψες το αυτοκίνητο.... ο Δίσκος σου άρπαξε για τα καλά." και απαντάει.... "Σοβαρά? και τι να κάνω?"..... "καλά δεν βλέπεις τον καπνό? δεν σου μυρίζει?" τις λέω.... δεν είχε καταλάβει τίποτα..... Επειδή είχανε μαζευτεί αυτοκίνητα πίσω, τις λέω άνοιξε το καπώ να δείς μήπως έχει αρπάξει, γιατί βγάζει πολύ καπνό.... να το σβήσουμε....
Αρχίζει και ψάχνει κάτι μέσα στο αυτοκίνητο.... "Βρε άνοιξε το καπώ τις φωνάζω"... βγάινει έξω και μου λέει το απίστευτο... "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ!!!!"
... αμαν λέω.... τέσπα... βγαίνει ο πίσω μου, βγαίνω κι εγώ.... ανοίγουμε το καπώ..... ο Δίσκος σίγουρα είναι για πέταμα.... και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έπαθε... τα έκαψε όλα.....
Η αποθέωση ήρθε στα επόμενα δευτερόλεπτα....
Παίρνει τηλέφωνο τον άντρα τις.... και του λέει το εξής...
"Ελα αγάπη μου..... κατέβα λίγο, γιατί πρέπει να έκανα πατάτα!!!!!!!!"
Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας!!!!!!!
Υ.Γ. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να είχε το αυτόματο με το σειριακό κιβώτιο, και να είχε βάλει πρώτη και να πήγαινε..... και βέβαια ο Δίσκος τα είδε όλα κωλυόμενα!!!!