Καλημερα σε ολους τους κορολακιδες!!
Ειμαι στα προθυρα να παραγγειλω το 3θυρο corolla 1.4 privillege, και θα ηθελα τη γνωμη σας για μερικα πραγματα..
Κατ'αρχην ειστε ευχαριστημενοι απο το αυτοκινητο σας?Απο θεμα αξιοπιστιας-βλαβων πως τα παει? (Ενας απο τους βασικους λογους που σκεφτομαι το corolla ειναι για να μην τρεχω στα συνεργεια καθε τρεις και λιγο..Εχω ακουσει τα καλυτερα για την αξιοπιστια της Toyota)..
H εκδοση 1.4 με 97 ιππους αποδιδει?(Τωρα εχω ενα Punto sporting,1400 me 95 ιππους και θα ηθελα κατι αντιστοιχο απο πλευρας αποδοσης..)
Καποιοι μου λενε οτι ειναι χαζομαρα να παω να παρω ενα μοντελο που προκειται να καταργηθει,αλλα εγω πιστευω οτι με 15.800 με το κλειδι στο χερι που μπορω να παρω τωρα την κορολα ειναι πραγματικη ευκαιρια γιατι ναι μεν θα καταργηθει αλλα ειναι δοκιμασμενο μοντελο,αρα και πιο αξιοπιστο απο ενα καινουργιο,και συμφερει οικονομικα.Σωστα δεν το σκεφτομαι?
Τελος με ενδιαφερει πολυ να ειναι ανετο και στιβαρο στο δρομο (για ταξιδια )..
Παντως στην αντιπροσωπεια που πηγα, ενθουσιαστικα πολυ κυριως με το εσωτερικο του..
Αντε πειτε μου καλα λογια και σε λιγο καιρο θα ανεβασω φωτος με το νεο μαυρο μου κορολακι!!
Eυχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις και την βοηθεια σας..