Srs Airbag
Παιδιά γειά σας, εχω ενα corolla Ε12 facelift 1.6 s/f εδω και λιγους μήνες. ολα καλά με το τουτου αλλα εχω παρατηρήσει κατί, δεν απενεργοποιείται ο αερόσακος του συνοδηγού. Γυριζω το κλειδι στη θέση OFF και αυτο γυρναέι πισω στη θέση ON. Οταν χρησιμοποιούσα το δεύτερο κλειδι και εχοντας το αλλο στη θέση ACC ή ΟΝ τοτε αναβε η ενδειξη στιγμιαια μολις το γυρνουσα στο OFF και μετα έσβηνε το επανερχόταν μόνο του στη θέση ON.
Τελως πάντων πηγα να αλλαξω λάδια (Παρασκευοπουλο στον Πύργο- Επισημη αντιπροσωπία) πριν λιγες μέρες και κοιταξαν και το συγκεκριμένο προβλημα. Συνεδεσαν το TESTER και μετα απο 15 λεπτα προσπαθειας μου ειπαν πως εχουν το παλιο TESTER που εχει ολα τα μοντελα μεχρι τέλος του 2005. Εμενα ειναι 5/2006. Μου είπαν επισης πως στο μενου της μηχανης μπορεσαν να μπουν αλλα στο μενου των αερόσακων ηταν αδυνατο. Πρεπει λεει να φέρουν το καινουριο απο την Πάτρα...
Τι γινεται???? με δουλευουν??? τώρα που γυρισα Αθήνα θα το πάω αλλού, μένω μεταμόρφωση εχεται να μου προτεινεται κάποια αντιπροσωπία? ειναι και μανίκι θα πρεπει να το αφήσω εκεί και δεν γουστάρω.
Εχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να φταιει???? Ειναι και ,made in Japan και μου κανει τέτοια??? που καταντήσαμε.....
|