Δεν Είμαι 80 Χρονω .... Επιτελους..!
Έκανα μια "βόλτα" στα φορουμ άλλων αυτο και φρικαρα. Στο club της 147 λένε: όποιος οδηγεί corolla ειναι 80 χρονών γέρος χωρίς "πρεστιζ" και "ιματζ", ασε που δεν στριβουν. Δεν ξέρω αν κάποιος εχει μπει σε 147 εγω έχω μπεί αρκετες φορές. στριβει ναι συμφωνω σρτιβει ομως όπως όλα... όταν μπαίνεις νορμαλ. Διαφορετικά θέλεις και άλλα πράγματα να του βάλεις και να είσαι και καλός οδηγός. Αμ οι άλλοι στα νέα focus!!!! Στρίβουν μεν απο την μανα τους καλά αλλα είναι "πεθαμενα" στο κινητήρα. Τι έκαναν λοιπόν ανακάλυψαν ότι στον κινητήρα έχουν 115αλογα στα 1600cc και άκουσον άκουσον στον τροχο 125!!!!!!! και ποιοι το ανακάλυψαν και το πασάρουν για να πουλήσει; τα σχετικά συγκεκριμένα φιλο γερμανοευρωπαϊκα περιοδικά που κυκλοφορούν στο χώρο... Κάποιοι στα audi ανακάλυψαν πως τα corolla αλλά γενικά ο ιάπωνας toyota όχι και τόσο αξιόπιστος... Έχει λέει εμφανίσει σχετικές βλάβες στον κινητήρα... Τι λές τωρα! γιατί δεν ρωτάει του κατόχους ττ για το καθε πότε ανοίγουν κονσόλα εσωτερικού και επαναπρογραματίζουν εγκέφαλο άσε το πόσους μισθούς χρειάζονται... μην σας τρελάνω όλοι λίγο πολύ λενε και εμείς ακόμη αλλά ΟΧΙ μαμακίες. Φίλοι μου 80αρηδες ευτυχώς που πάμε αργά και φτανουμε ...γρηγορα