Θόρυβος από ανάρτηση σε E12 Facelift
Γεια σας φίλοι.....
Έχω από το Νεόμβριο 2004 μία Corolla E12 1.400 Sedan με περίπου 45.000 Χλμ.
Γενικά από το αυτοκίνητο είμαι ευχαριστημένος αν και έχω πάει πολλές φορές στο συνεργείο για την επισκευή του γνωστού προβλήματος με το κενό στο RadioCD.
Εδώ και 6 μήνες περίπου ακούω ένα θόρυβο σαν χτύπημα από την μπροστινή ανάρτηση όταν περνάω εγκάρσιες ανωμαλίες αλλά όχι πάντα. Το πρόβλημα είναι πιο έντονο όταν ξεκινάω το αυτοκίνητο μετά από 1+ ώρες σταματημένο.
Το τελευταίο με κάνει να υποψιαστό τα αμορτισέρ γιατί ένα χτύπημα με διαφορετικό πιο μπάσο ήχο ακούω και από την πίσω ανάρτηση σε σαμαράκια.
Το πήγα στη Toyota όπου μετά από μία βόλτα που δεν παρουσιάσε τον ήχο και ένα οπτικό στα γρήγορα έλεγχο μου είπαν το γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως ξαναεμφανισθεί θα το καλήψει η εγγύηση.
Εγώ ακούω το πρόβλημα βέβαια κάθε πρωϊ ή όταν φεύγω από τη δουλεία αλλά δεν παρουσιάζεται όταν πηγαίνω για service.
Ενος φίλος μηχανικός που το είδε μου εντόπισε ένα μικρό τζόγο στο ένα μπράτσο της κρεμαγιέρες ενω μου είπε πως μπορεί να είναι και οι βάσεις της αντιστρεπτικής.
Το ότι το κάνει όταν ξεκινάει το αυτοκίνητο μετά από μακροχρόνια στάση τον κάνει και αυτόν να υποψιάζεται αμορτισέρ.
Υπάρχει κάνενας με το ίδιο πρόβλημα ?
|