Παιδια μιας κ διαβαζα το τοπικ δ καταλαβα γιατι ορισμενοι αγχωνονται κ αλλοι σφιγκονται..Σορι κιολας αλλα εγω που εχω 1 13αρι μοτερ κ με περνανε ολοι τι πρεπει να κανω?Να τα βαψω μαυρα?Ενταξει κ γω θελω να γινω γρηγορος αλλα μια κ στον που... μου!Σορι αλλα βλεπω πολυ διαμαχη εδω μεσα.Συμφωνω οτι πρεπει να ανταλλασουμε γνωσεις κ να βοηθησουμε ο 1 τον αλλο!Κ εγω τωρα που εχει ερθει η ωρα να αλλαξω μοτερ βοηθεια ζηταω για να μην κανω μαμακια..Ενταξει αμα ειχα 6000
θα εβαζα 1 2λιτρο τουρμπακι κ θα βλεπατε ολοι την πινακιδα μου!Θα μετραγα οτι κινειται θα ημουν ο βασιλιας των δρομων(που λεει ο λογος..)!Επειδη δεν εχουμε το αναλογο αφθονο ρευστο βοηθαμε ο 1 τον αλλο!Γνωμη μου.Τα φιλαρακια μου που δυστυχως ολοι σχεδον εχουν πιο γρηγορα αυτοκινητα με πειραζουν κ μου λενε...τι πρεπει να κανω δλδ?Αφηστε που ρε παιδια κ εγω οταν ημουν πιο μικρος ηθελα να ειμαι πιο γρηγορος απο ολους τους αλλους, πλεον πρωτα κοιταω εγω να γουσταρω με το γκαζι κ την παρτη μου κ μετα να περναω καποιον αλλο!Αυτα τα ολιγα Α!κ εχω να πω μετα απο ποντικια,κουνελια,λαγους,ψαρια,γατες σκυλους που ειχα οτι το καλυτερο "ζωο" κ πιο πιστο που μεχρι στιγμης δ μου την εχει φερει ειναι το Corollaki μου οπου καθε μερα το τσακιζω κ μου λεει κ ευχαριστω!τουλαχιστον μεχρι τωρα