Στο Colt που τυχαίνει να έχω,έχω βάλει τον σωλήνα -αλουμινενιο βέβαια- κατευθείαν πρίν το AFM και μετά την πεταλούδα.O μαμά σωλήνας έχει μετακομίσει στην αποθήκη μου και η διαφορά που έχω δεί είναι μέρα με την νύχτα.Σαφώς είναι τελείως διαφορετικά αμάξια αλλά έχουν έναν κοινό παρονομαστή:Πρίν τοποθετήσω τον αλουμινένιο σωλήνα,μου άναβε και σε μένα το λαμπάκι του engine check.Με την τοποθέτηση όμως του σωλήνα όχι μόνο λύθηκε το πρόβλημα αλλά η απόδοση πήρε την ανιούσα!!!!!Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να τοποθετήσεις έναν αλουμινένιο σωλήνα(180 ευρω) κερδίζωντας αμέσως σε απόδοση,όχι ελαστικα-πλαστικά=απώλειες,όχι κούρμπες και το κυριότερο όχι άλλες επισκέψεις στην Toyota!!!!!!Βέβαια εάν έχεις κανέναν γνωστο να στην φτιαξει είσαι οκ .Επειδή τον καιρό που το έψαχνα δεν άξιζε απο οικονομικής άποψης,αγόρασα μια extra φιλτροχοάνη που περιείχε ήδη τον σωλήνα.Η τιμή την αναφέρω παραπάνω...!!!Είναι η μόνη μαιμουδία που θα χρειαστείς να κάνεις αλλα αξίζει τον κόπο...Άσε που μπορεις να την πουλήσεις και την extra βγάζωντας και κάτι.....
|