Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Το να λέει ο καθένας την γνώμη του και να την υπερασπίζεται με όποια επιχειρήματα μπορεί είναι κάτι πολύ καλό. Το να προσπαθεί πάλι να την περάσει σαν γνώμη των πολλών είναι λάθος. Το να γνωρίζεις κάτι καλά και κυρίως πλήρως είναι κάτι καλό που πρέπει να το μοιραστείς και με τους υπόλοιπους. Το να είσαι ημιμαθής πάνω σε ένα θέμα είναι ότι το χειρότερο και δημιουργεί πολλά προβλήματα. Η συζήτηση αυτή εκτός του ότι γ@μ@ει το topic δεν βγάζει πουθενά και αυτό γιατί πολλά πράγματα δεν τα γνωρίζουν όλοι και μερικοί δεν θέλουν να τα μάθουν. Ετσι πάντα θα υπάρχουν ημιμαθείς που θα λένε τα δικά τους. Δεν θέλω να πώ ότι η Αστυνομία δεν φταίει πουθενά και ότι οι Αστυνομικοί είναι όλοι τέλειοι γιατί θα ήμουν πολύ μ@λ@κ@ς αλλά δεν μπορώ και να διαβάζω και πράγματα όπως το ότι φταίνε για τα φώτα, για τα ανοιχτά μπέκ και ότι πρέπει να γίνουν πολλά ατυχήματα για να ' βάλουν μυαλό ' και να κάνουν την πίστα στο Ελληνικό (λες και αυτοί θα το φτιάξουν). Τέλος πάντων δεν θέλω να βάλω φωτιές ούτε να προσβάλω κανένα (και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν κάνω κάτι τέτοιο) απλά είναι ορισμένα πράγματα που θέλουν συζήτηση από κοντά (δεν γίνεται μέσα από ένα forum) για να δώσουμε ένα τέλος στην ημιμάθεια (και στο χάλασμα του topic που γίνεται εδώ και δύο σελίδες περίπου)
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|