Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Κοίτα... εγώ το αμάξι δεν το μετράω σε μια ευθεία με το γκάζι στο πάτωμα και τα χέρια μου να κρατάνε γερά το τιμόνι. Εγώ το μετράω σε απόκριση του κινητήρα, σε κράτημα, σε αλλαγές ταχυτήτων, σε μπαμ, σε καλό οπτικό πεδίο, σε απόλαυση στην οδήγηση κτλπ. Από αυτά που ανέφερα το οπτικό πεδίο είναι χάλια (εισαι βυθισμένος και δεν βλέπεις ούτε μούρη, ούτε κώλο, ούτε πλαινά...και μόνο με σωστές εκτιμήσεις παρκάρεις - και πάλι στο περίπου), το μπαμ είναι χάλια, η 1η για να κουμπώσει πρέπει να την βάλεις ευλαβικά και για να δώσει δύναμη πρέπει να είσαι στις 5.000 στροφές, ο συμπλέκτης είναι χάλια (αν τύχεις σε κίνηση σταμάτα-ξεκίνα καλύτερα να καλέσεις και ορθοπεδικό μετά για να μπορέσεις να ξαναπερπατήσεις) και με το κράτημα της δεν ξετρελάθηκα.
Τα καλά είναι ότι έχει ωραίο τιμόνι (λίγες στροφές και καλή απόκριση), καλή ροπή και φυσικά είναι πανέμορφη. Αλλά αν τα βάλεις στην ζυγαριά, τα κακά υπερτερούν. Μέχρι και ο πατέρας μου μετάνιωσε που την αγόρασε και τώρα θέλει να την πουλήσει. Μου είπε πως μόνο ΤΟΥΟΤΑ θα ξαναπάρει...
Επίτρεψε μου να έχω μια παραπάνω άποψη από εσένα γιατί έχουμε την 156 εδώ και 6 χρόνια και την οδηγώ 2-3 φορές την εβδομάδα. Δεν την είδα απλά να με προσπερνάει.
|
Σε ολα αφτα που λες παω πασω λογο ιδιοκτισιας απλα παραπανω αναφερεις για ιποδυναμη fire και σασμαν ,οκ το σασμαν το αφηνουμε στην ακρη αλλα μην μου πεις οτι τα corolla(Ε12-1600) πανε καλυτερα απο τα αλφα 156 -147 120ιπων question γιατι τοτε μαλλον φτιαγμενο θα το ειχε ο τυπος τουλαχιστον α-σταδιο