Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ > ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οργανωμενα μελη στην Θεσσαλονικη και τη Βορεια Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο και mod τον Edessaios.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Ψηφοφορια αυτοκινητων στην εκδηλωση Northclubs
Παλιά 16-05-06, 16:19
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ψηφοφορια αυτοκινητων στην εκδηλωση Northclubs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα John John, ρωτησα εαν θα υπαρχει φαγωσιμο, απαντηση δεν πηρα, τι να κανω δλδ? στην πεινα? ολη την εβδομαδα δεν τρωμε , μια μερα μενει: η ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
οποτε οπως καταλαβαινεις πηγα στους δικους μου και χορτασα για μια εβδομαδα....

Ασε που την προηγουμενη φορα , την πατησα μαζι σας, μηπως ξεχασες οτι δεν μου εδωσαν κουλουρακι?
Στην αρχή ήταν δυό τρεις καντίνες αλλά με τόσο λαό ξεπουλήσανε και εμεινε η μια.Και συ δλδ τι πίστεψες,οτι τόσος κόσμος νυστικός θα έμενε?Οπως τσιμπησανε όλοι θα τσιμπούσαμε και μεις...Και πόσες ώρες έτρωγες.Απο τις 10 το πρωί είμασταν στημένοι στο λιοπύρι μεχρι το απόγευμα και όλα έλεγα θα μας έρθεις καμιά βόλτα αλλά εσύ ΔΕΝ μας τίμησες με την παρουσία σου,αλλά δεν ήσουν ο μοναδικός..Ειχαμε για μια ακομη φορά σημαντικές απουσίες...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john78-97";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
(Ελπιζω να μην λογοκριθει ΚΑΙ αυτο το ποστ)
Οπώς ποίο αλλο?Εχουμε μπερδέψει(ή μαλλον εσυ εξακολουθείς να μπερδέυεις) την τάξη,με την λογοκρισία,τελοσπάντων δεν είναι η πρώτη φορά...
Παράθεση:
Υ.Γ.: Δημητρη μπορεις να με κλειδωσεις, γιατι αυτην την εμπειρια δεν ειχα την τιμη να την ζησω....ακομα....
Οπώς πολύ καλά ΔΕΝ γνωρίζεις,(στο λέω για να το μάθεις) δυνατότητα για να κλειδώνει έχει ο admin του site και αυτός είναι ο Fanis.Οπότε απο μένα δεν έχεις να φοβάσαι...Και να την είχα δεν θα σε κλείδωνα γιατί πιστευω ακράδαντα στην ελευθερία του λόγου μεχρι εκει που δεν προσβάλει κανεναν.Στην συγκεκριμένη ΣΟΥ περίπτωση με έχεις προσβάλει αλλά πάλι δεν θα πρότινα να σε κλειδώσουν.
Και μιας που ανέφερες (για εκατοστή φορά) τα κλειδώματα κλπ και πάντα φαίνεσαι ο θιγμένος και ο καημένος μήπως μπήκες ποτέ στον κόπο να πείς γιατι σε κλείδωσαν? Μήπως ανέφερες ποτέ το τι βρισίδι έριξες σε κάποιους που είπαν οτι έχουν προσφορές και σενα δεν στις δίνανε επειδη δεν είχες κάρτα,λές και στα χρωστούσανε?Μήπως θυμάσαι ποιόν επαιρνες τηλ για να του πεις τον πόνο σου?Μήπως θυμάσαι ποίος σου στειλε μην.για να σου πει οτι ξανάγινες roadrunner.?Μήπως μίλησα 15φορές με τον ayrton για να πεισθούν και να σε ξεκλειδώσουν και να μην χαλάσει η παρέα μας που με τόσο κόπο προσπαθούμε να χτίσουμε?Λέω μήπως?Εχεις επιλεκτική μνήμη,θυμάσαι οτι σου αρέσει,ξεχνάς αυτούς που προσπαθούν,με προσβάλεις συνεχώς,λές και εχεις κανει κατι γι'αυτήν την παρέα ,κανοντας ανούσια αρνητική κριτική στα πάντα και κάνοντας ψευτοεπαναστάσεις αντιδρόντας στα πάντα.Αντιδρούσες που σε διαγράψανε επειδή τους "στόλισες" και ξαναγράφτηκες,σε κλειδώσανε και σε ξανακλειδώσανε,τους μίλησα και σε ξαναενεργοποιήσανε,μετά μας δήλωσες μια εντυπωσιακή αποχώρηση και μολις λίγο σου χαιδεψανε τα αυτιά,να σαι πάλι να μας πετάς μπηχτές και ηρωνίες λές και ειμαστε τίποτα παιδάκια...Ασε Γιαννακη,δώσαμε!!!

Παράθεση:
Υ.Γ.2:Βασιλακη την κυριακη ησουν και εσυ στην παραλια??
Ναι ήταν και ο Βασίλης..Χωρίς αυτοκίνητο και εφερε και παρέα..Ηρθε να μας δει και να μας βοηθήσει..καθισε μαζί μας απο το πρωί μεχρι το απόγευμα και τον eυχαριστώ πολύ...Θελω να ευχαριστώ και μερικά παιδιά ακόμη που βοηθησαν τα μεγιστα στην προσπάθεια μας αλλά θα το κάνω στο σωστό topic γιατι είναι αξιοι μνείας και δεν έχουν θέση τα ευσιμα μεσα σε ενα τετοιο post.
Παράθεση:
ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ !!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ οff topic (τα μαθα απ' εξω ολα)
Δεν είναι off topic ολα τα παραπάνω αλλα είναι η ουσία off topic.Και αμα τοσο σε πειράζει να γράφω οτι ειναι off topic αυτά που γράφεις γιατί τα γράφεις?Μήπως για να το παίξεις αλλή μια φορά αντίδραση,και να γράφεις οτι σου κατέβει?Η μήπως εκτώς απο το να με προσβάλεις έχεις σκοπό να μου σπάσεις και τα νευρα? Αν ναι σου λέω οτι το πέτυχες...Μπράβο Γιαννάκη...Μου σπασες τα νευρα γιατί βαρέθηκα να γράφω ανούσια πόστ απαντώντας σου,γιατί βαρέθηκα να απολογούμε για πράγματα που κάνουν αλλοι,και φυσικά γιατι βαρέθηκα απο την μια να τρέχω και να κάνω οτι μπορώ για να κρατήσουμε ζωντανή την παρέα μας και απο την αλλη να Γιαννη να μου την λές τρείς την ώρα...Μου σπασες τα νευρα,μου χάλασες την διαθεση(για μια ακόμη φορά) αλλά εγώ θα είμαι εδώ όσο ακόμη έχω κέφι και αγάπη για την corolla μου,να προσπαθώ για μενα και για τους υπολοίπους πού εχουν το ιδιο πάθος και αγάπη με μενα,θέλοντας να κρατήσουμε αυτήν την πανέμορφη παρέα,ενομένη και δυνατή...
Καλη συνεχεια μας λοιπόν!

Ζητώ συγνώμη απο όλους τους υπολοίπους για την επιθετικότητα του και την μακροσκελεία του post.Eιναι πρώτη φορά που εκφράζομαι έτσι μετα απο 1,5 χρόνο συμμετοχής στο forum αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονταί και "εκτώς π.μ" και "έξω απο τα δόντια" (αλλώστε και ο ιδιος ο Γιαννης το ζητησε σε προηγούμενο post του)για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις...
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ > ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!! SavvasKE35 OFF TOPIC 2 08-06-07 12:28
NorthClubs Trackday papathvas ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 37 21-11-06 21:57
Πως Φτιαχνεται Μια Ψηφοφορια? OxygeN Θελω βοηθεια 3 27-07-06 17:08
Φιλανθρωπικη Εκδηλωση Για Την «κιβωτο Αγαπησ» spiros ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1 16-12-05 04:07

Page generated in 0,42233896 seconds (90,68% PHP - 9,32% MySQL) with 93 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com