Re: 1η πανελληνια συναντηση του corollaclub
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Ωραία..Καλά κανατε και βγάλατε ενα πρόγραμμα για να έχουμε και μεις ένα μπούσουλα πώς θα κινηθούμε...Σε περίπτωση που δεν γίνει διανυκτέρευση απο καποιους μας,δεν χρειάζεται μάλλον να έρθουμε και μεις απο Τρίκαλα αλλά μεσω Λάρισας...Βέβαια έτσι λέω τώρα,μπορεί αλλοι να θέλουν...Mike-G: Απο τα τρίκαλα φαντάζομαι έχει ποιό κοντινο δρόμο για Καρδιτσα έ?ή μπόρει και μέσω Λάρισας?Απο που θα τους πάς? Απο βδομάδα θα έχου νέα συμμετοχών...
|
Jims υπάρχει δρόμος Λάρισα-Καρδίτσα αλλά είναι κατά πολύ χειρότερος από τον Λάρισα-Τρίκαλα οπότε και από άποψη χρόνου αλλά και ταλαιπωρίας είναι καλύτερα να έρθετε από εκεί. Εμείς επειδή θα μείνουμε λίγο μετά το Περτούλι θα φύγουμε από εκεί κατευθείαν για λίμνη (σκεφτόμαστε για φαγητό στο χωριό Μουζάκι που είναι στον δρόμο μας) εσείς είναι καλό να μας βρείτε είτε στα Τρίκαλα πριν πάμε στο ξενοδοχείο (όσοι θέλουν να μείνουν και το βράδυ) ή μετά στο φαγητό πριν την λίμνη για να μην έρχεστε μαζί μας πάνω στο Περτούλι (από άποψη ταλαιπωρίας το λέω). Αν δεις ένα χάρτη θα δεις ότι με την πόλη της Καρδίτσας δεν έχουμε καμία σχέση οπότε το ποιο εύκολο είναι να είστε κατά τις 12 στα Τρίκαλα να βρεθούμε και να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα όλοι μαζί ή κατά τις 2 στο Μουζάκι στην χειρότερη αν αργήσετε(αν δεν ξέρετε που είναι μπορείτε να βρεθείτε με τον Ηρακλή στην Καρδίτσα και να σας φέρει αυτός. Ε? Ηρακλή εκτός αν θέλεις και εσύ να έρθεις βόλτα στο Περτούλι οπότε κάτι θα κάνουμε και για τα παιδιά μπορεί να πάω εγώ να τα πάρω). Αν δεν το προλαβαίνετε και αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ και καλό θα ήταν σε αυτή τη περίπτωση να πάτε από Καρδίτσα στην λίμνη που είναι ποιο εύκολος δρόμος (γιατί από εκεί που λέω εγώ πρέπει να έχετε κάποιον που ξέρει για να σας πάει). Για οποιαδήποτε διευκρίνιση πάρε με τηλ.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|