Re: Golf Gt...
παιδια χαλαρώστε, τα άλογα δεν ειναι στραγάλια.... και εγω ειμαι υπερ των Ιαπωνικών κινητήρων, αλλά αυτό δε σημαινει οτι οι Γερμανοί δεν ξερουν να παργουν δυνατά μοτέρ!!!
Σχετικά με το κόστος του αυτοκινήτου θεωρώ οτι ειναι οριακά τσιμπημένο, όπως βέβαια και όλα τα Volkswagen. Πιστεύω οτι απευθύνεται σε αυτους που εδειναν 20000 χιλιαδες ευρω για το Ίμπιζα κουπρα, αλλα δεν εχουν τα 10.000 ακομα για να παροουν το Gtι.... Φανταζομαι οτι τα σερβις του θα ειναι καπως τσιμπιμενα, αλλα η καταναλωση του λογικη... Αυτο το αυτοκινητο ειναι η απαντηση των Γερμανων στα ατμοσφαιρικα διαμαντια την Ιαπωνίας... (βέβαια αυτοι δεν μπορουν να παιζουν στην ατμοσφαιρα!!!). Είναι ενα συστημα που τα εχουν ψαξει να ειναι δυνατο, αξιοπιστο και σχετικα οικονομικο. Μην περιμενετε να γινουν ρεζιλι με αυτο το αμαξι. Στο δρόμο θα σκοτώνει....
Να στεναχωρησω;;; Μην περιμέντε απαντηση απο την Τουοτα.... Εχω καταλάβει οτι η πολιτικη της για την Ευρωπαϊκη αγορα τα τελευταια χρονια στοχεύει σε ενα διαφορετικο μεριδιο της αγορας και οχι στα Gt. Όλα τα καλα τα κρατανε στο νησι τους οι σχιστοματιδες....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|