Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40201
οτι τα εγραψα προκλητικα ναι αλλα αν τον πηραζε τον Mike_G θα μου το εγραφε και θα του ζητουσα συγνωμη αλλα πριν απαντιση η πριν δω εγω απαντιση τουλαχιστον μου την πεσατε ,ο Mike_G δεν θα μπορουσε να μου απαντιση και εγω θα απαντουσα αναλογα αλλα αρχισαμε... blabla
|
Εντάξει πιστεύω ότι είσαι λίγο άδικος με τον Ayrton (όσον αφορά τουλάχιστον το συγκεκριμένο περιστατικό) γιατί το ότι με πρόλαβε και πόσταρε πρίν από εμένα οφείλετε καθαρά στο ότι δεν είμαι συνέχεια στο internet και πολύ απλά είδε το post σου πρίν από εμένα. Όταν το είδα κι εγώ σου απάντησα αλλα το post μου σβήστηκε (και καλά έκανε δεν λέω αυτό) και δεν ξέρω αν το πρόλαβες. Με απλά λόγια προσπάθησα να σου δείξω τους δύο τρόπους που θα μπορούσα να εκλάβω το post σου (ο ένας προσβλητικός και ο άλλος χιουμοριστικός) ξεκαθαρίζοντας στο τέλος ότι δέχομαι τον δεύτερο και όλα τελειώνουν εκεί. Επιμένω πάντως ότι το θέμα είναι το ότι δεν σε έχουμε γνωρίσει από κοντά γιατί αν τα ίδια έγραφε κάποιος με τον οποίο έχω μιλήσει σε μία συνάντηση (marmel, slobo, nikos, Ayrton κ.τ.λ.) επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του θα καταλάβαινα την πλάκα και θα την συνέχιζα κι εγώ. Απλά δεν νομίζω ότι περιμένεις χωρίς κάποιος να σε ξέρει και λέγοντας πράγματα που υπο μία έννοια μπορούν να προσβάλουν κάποιον να τα παίρνει αυτόμάτος στην πλάκα.
Οσο για την ορθογραφία σας πληροφορώ ότι εγώ πρίν περάσω τα post μου εδώ τα γράφω στο word και αυτό γιατί είχα τόσο μεγάλη αγάπη για τις θετικές επιστήμες όταν ήμουνα μικρός που τα υπόλοιπα τα έβλεπα απλά σαν χάσιμο χρόνου. Ήμουν τρίτος στην Ελλάδα (και ο μικρότερος σε ηλικία) στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής στον προγραμματισμό και όταν μου διόρθωναν έκθεση ήταν περισσότερα τα κόκκινα γράμματα από τα μπλε
τι να λέμε τώρα.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com