Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Έκτακτη Συνάντηση Corolla Club στην πίστα kart Kartodrom
Παλιά 23-03-06, 01:05
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Έκτακτη Συνάντηση Corolla Club στην πίστα kart Kartodrom

τα σχολια του σημερινου αγωνα προπονησης ας τα πει καλυτερα ο λευτερης. ελπιζω να εχετε καταλαβει ποιος ηταν ο νικητης στο συγκεκριμενο γκρουπ κοντρας που ειχαμε ακομα να λυσουμε λογαριασμους απο την προηγουμενη φορα. σημερα καναμε 2 σκελη-κοντρα με εκκινηση
και φυσικα πολλες πολλες τρακες-καραμπολες-εξοδοι-motocross-τετακε
προσωπο της ημερας ο γιαννακης με την περλα. ξυσαμε και του γυρισε και εμεινε πισω μου αναποδα στην πιστα και ερχοταν εκεινη τη στιγμη ολο το team να με φαει. ο γιαννακης βρεθηκε ξαφνικα στο στομα του λυκου οπου και εγινε χαμος. οταν γυρισα πισω να δω ειδα κατι κρανη να ταραζοντε. επακολουθησε σφαγη απο τον δευτερο και μετα. πρωτος εγω(ποιος αλλος δλδ? ) δευτερος ο dj (αλλα με πιο γρηγορο καρτ απο το 13 που ειχα) στους τελευταιους γυρους με πιεσε ασφυχτικα αλλα δεν του ανοιγα δρομο να περασει. ετσι ειναι αυτα. μου εκανε νοηματα κανε στην ακρη κανε στην ακρη. αλλα και να εκανα θα τον καταπινα. στο δευτερο και πιο αποφασιστικο σκελος με βαλανε να ξεκινησω τελευταιος cussing . στηνεται η πρωτη σειρα και ξεκινησα τελευταιος εγω ο dj και ο φανης. δευτερη στροφη ημουν ηδη τριτος και στις επομενες πρωτος. ολος ο υπολοιπος αγωνας ηταν βαρετος γιαμενα στην κορυφη του βουνου μονος μου. στον τελευταιο γυρο με πλησιαζε ο dj λλα οση ωρα προσπαθουσε να ξεμπλεξει και να με φτασει εγω επαιζα με το καρτ. με εφτασε πισω μου στα 20-30 μετρα αλλα φυσικα βγηκα πρωτος οπως θα γινει και στον επομενο αγωνα-μαχη. καποιοι που με ειχαν αμφισβητησει ελπιζω να παραδεχτηκαν εστω και κατιτις
περασαμε πολυ ωραια και αποκορυφωση οταν μπηκα στην καφετερια μεσα ειδα τον JIMS192κατι.....
παντως τον εχω χαλαρα και ειδικα στο φαι. ασε μητσο σε εκοψα. δε με πιανεις .τρωω περισσοτερο

πως θα κρατησουμε στατιστικα? τι εχω εγω? 2 στα 2 η 4 στα 4?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Έκτακτη συνάντηση στις 22/01! agapiou ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19 22-01-11 01:00
Corolla Club - Πρωτάθλημα Kart Slobo ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 38 10-10-07 00:20
Corolla Club Kart Day Slobo ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 32 03-11-06 15:43
Συνάντηση Corolla Club στην πίστα καρτ Kartοdromo Slobo ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 100 02-08-06 17:52
Συνάντηση Corolla Club στην πίστα καρτ kartdromo Slobo ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 51 02-02-06 16:12

Page generated in 0,43271303 seconds (90,40% PHP - 9,60% MySQL) with 107 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:21.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com