τα σχολια του σημερινου αγωνα προπονησης ας τα πει καλυτερα ο λευτερης. ελπιζω να εχετε καταλαβει ποιος ηταν ο νικητης στο συγκεκριμενο γκρουπ κοντρας που ειχαμε ακομα να λυσουμε λογαριασμους απο την προηγουμενη φορα. σημερα καναμε 2 σκελη-κοντρα με εκκινηση
και φυσικα πολλες πολλες τρακες-καραμπολες-εξοδοι-motocross-τετακε
προσωπο της ημερας ο γιαννακης με την περλα. ξυσαμε και του γυρισε και εμεινε πισω μου αναποδα στην πιστα και ερχοταν εκεινη τη στιγμη ολο το team να με φαει. ο γιαννακης βρεθηκε ξαφνικα στο στομα του λυκου οπου και εγινε χαμος. οταν γυρισα πισω να δω ειδα κατι κρανη να ταραζοντε. επακολουθησε σφαγη απο τον δευτερο και μετα. πρωτος εγω(ποιος αλλος δλδ?
) δευτερος ο dj (αλλα με πιο γρηγορο καρτ απο το 13 που ειχα) στους τελευταιους γυρους με πιεσε ασφυχτικα αλλα δεν του ανοιγα δρομο να περασει. ετσι ειναι αυτα. μου εκανε νοηματα κανε στην ακρη κανε στην ακρη. αλλα και να εκανα θα τον καταπινα. στο δευτερο και πιο αποφασιστικο σκελος με βαλανε να ξεκινησω τελευταιος cussing . στηνεται η πρωτη σειρα και ξεκινησα τελευταιος εγω ο dj και ο φανης. δευτερη στροφη ημουν ηδη τριτος και στις επομενες πρωτος. ολος ο υπολοιπος αγωνας ηταν βαρετος γιαμενα στην κορυφη του βουνου μονος μου. στον τελευταιο γυρο με πλησιαζε ο dj λλα οση ωρα προσπαθουσε να ξεμπλεξει και να με φτασει εγω επαιζα με το καρτ. με εφτασε πισω μου στα 20-30 μετρα αλλα φυσικα βγηκα πρωτος οπως θα γινει και στον επομενο αγωνα-μαχη. καποιοι που με ειχαν αμφισβητησει ελπιζω να παραδεχτηκαν εστω και κατιτις
περασαμε πολυ ωραια και αποκορυφωση οταν μπηκα στην καφετερια μεσα ειδα τον JIMS192κατι.....
παντως τον εχω χαλαρα και ειδικα στο φαι. ασε μητσο σε εκοψα. δε με πιανεις .τρωω περισσοτερο
πως θα κρατησουμε στατιστικα? τι εχω εγω? 2 στα 2 η 4 στα 4?