Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: ολα 2006
Παλιά 22-03-06, 01:11
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 536
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: ολα 2006

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40118
Ayrton αρχιζω να σε συμπαθω μαρεση που διχνεις ενδιαφερων για το να με συμπαθησουν οι αλλοι .
ας τα παρουμε με την σειρα η ζωη δεν ειναι μια κοντρα εσυ που ζεις .....? γιατι κοντρες εχει παντου και με τους γονεις σου πολλες φορες η κανω λαθως . η ζωη ειναι γεματη κοντρες με τους φιλους με τους εργοδοτες με την κοπελα σου η γυναικα σου ....κ.α οπου σταθεις κοντρες υπαρχουν το θεμα ειναι πια η ψυχολογικη θεση πισω απο την κοντρα εσυ κοντρα δεν εχεις με μενα εχεις σκευτη γιατι και πιος ειναι ο σκοπος για αυτο ? απαντισε σε σενα ψαξτο ομως σε βαθος .
αν τωρα εχω βοηθηση καποιο μαλλον εισαι επιλεκτικος σε αυτα που διαβαζεις απο μενα φυσικα δεν θα σου αναφερω που βοηθησα ενοητε.
το δεν νοιαζη μερικους να ειναι πισω μου το ξερω ξερω επισεις οτι πολλοι θα ηθελαν να ειναι μπροστα μου αλλα...
αν το παιζω καμποσος σιγα καμποσος ειναι να τα ριχνεις σε μερικους ε και νομιζεις οτι αν εχανα θα εσκαγα για μια κοντρα και τωρα που τις κερδιζω κατι τρεχη σιδερα ειναι παιδια αλλα μερικη κριβουν την ματεωδοξια τους πισω απο αυτα και τρελενοντε οταν τους την χαλας η τους ξεσκεπαζεις δεν το αντεχουν και φυσικα αν το κανεις γυνεσε κοκινο πανι
μπορεις να μου εξηγισεις γιατι μου την πευτης τη κανω βρηζω κανενα ...ειμε εριστικος και προκλητικος θα μου πεις ε και οταν λεω για π.χ οτι αν ανοιξω με TS ειναι σαν να κλεβω εκκλησια ειπα και μερικη μου λενε οτι λες μ... (συνοπτικα) και ανηγω και τα ριχνω οχι εγω αλλα 3 μεσα σε μια βδομαδα και μετα αφου εχουν ευχαριστηθη που τα χωνουν πριν την κοντρα και καναν την πλακα τους οτι δεν ξερεις με τι τα βαζεις αναλογιες βαρους κ.α Ωραια στα αυτια και πιστικα ολοι τα ειχαν πιστευση μεχρι και εγω λεω μπας και κανω λαθος δικαιονομε μετα περιμανατε να σας χαιδευω τα αυτια θυμαμε καποιον που λεει πιος ακουη το 2579 ενοητε οτι θα εκανα παρτι οχι για να τους πληγωσω τον εγωισμο( σιγα κοντρα ηταν αν πληγωνετε ο εγωισμος μερικον με μια κοντρα τι να πω) αλλα για την πλακα μας τοτε αρχισαν ολοι να με κατηγορουν για το προκλιτικο χαρακτιρα πλην τον JIMS192 εγω αν εχανα θα ελεγα ε χ α σ α τελος ε και τι με αυτο σας λεω λυπον ανοιξα με ενα σταρλετ τουρμπο και ε χ α σ α ε και να το ξαναγραψω ε χ α σ α ε και οταν κανεις κοντρα μπορεις και να χασεις ε και το πως το περνη ο αλλος και πως το χηρηζετε ειναι δικο του προβλημα εσυ εχασες αυτο κανεις και το παραδεχεσε και τελος
βαλε μου πιο δυσκολα την βρησκω να σκευτομε
Εγώ μίλησα για αυμπεριφορές και εσύ πάλι στην κόντρα το πήγες! Τι σχέση έχει το ενα με το άλλο, μόνο εσύ ξέρεις! Προκλητικό είναι μόνο που σε όλα τα τόπικ (Μα και για εκδρομή να λέμε) εσύ θα πάς και θα γράψεις για κάποιον που είναι πίσω σου, και ας είναι άσχετο. Δεν σου την λέω, απεναντίας, κάνουμε έναν (ωραίο θέλω να πιστεύω) διάλογο -τώρα πια!- που ελπίζω να σε κάνει να καταλάβεις, οτι πέρα απο το να λές ποιούς περνάς και ποιούς όχι, και να το διατυμπανίζεις σε όλα τα τόπικ, μπορείς να προσφέρεις με γνώσεις πολλά. Ας πούμε για την απάντησή σου στον Mike_G, το παιδί δεν μιλάει για κόντρα, γιατί εσύ πρέπει να πείς ότι θα είναι πίσω σου? Και χωρίς να ξέρεις κάν τι κάνει στο τουτού του!!! "Μίλα" μαζί του, να μοιραστείς αυτά που ξέρεις και εσύ (και ξέρω ότι είναι πολλά), να δεί και αυτός μήπως πάει να κάνει καμία λάθος κίνηση, και μετά αμα λάχει να το δοκιμάσετε και μαζί στο δρόμο. Οχι αμέσως ....Πισω μου θα είσαι και εσύ!

Οσο αφορά το αν η ζωή είναι μια κόντρα....... φαντάζομαι ότι κατάλαβες ότι δεν απευθυνόμουνα στα τις ζωής.... αλλά στις κόντρες αυτοκινήτων, τις οποίες συνέχεια αναφέρεις.

Χαίρομαι πολύ που λές ότι δεν σκάς αν χάσεις ή κερδίσεις μια κόντρα, γιατί μέχρι τώρα άλλο έδειχνες! Τώρα σε συμπάθησα ακόμα περισσότερο!!!!

Και βέβαια όλο το κλού είνaι αυτή σου η πρόταση :

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40118
( σιγα κοντρα ηταν αν πληγωνετε ο εγωισμος μερικον με μια κοντρα τι να πω) αλλα για την πλακα μας
Αυτό ακριβώς νίκο μου.... για τον χαβαλέ γίνονται όλα!!! Και καλό είναι να μένει εκεί, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε ο άλλος θα το πάρει στα σοβαρά! Οταν εχεις να επιδείξεις μόνο τον γραπτό λόγο, ο οποίος είναι απρόσωπος, μην περιμένεις τον άλλον να καταλάβει πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι!!!
Ελα να τα πούμε απο κόντα, για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξέρει πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι!

Φιλικά Γιάννης (Χωρίς να το χρησιμποιώ για "ηρεμιστικό")

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
στατιστικά πωλήσεων 2006 Nikos OFF TOPIC 6 10-01-07 12:35
Μουντιαλ 2006 hatzidi2 OFF TOPIC 42 12-07-06 10:06
Ζακυνθος 2006 !!!! dckatrak ΒΟΛΤΕΣ 4 05-07-06 10:00
Προγραμμα F1 Για Το 2006 MARMEL FORMULA 1 7 07-12-05 18:24
Τελη Κυκλοφοριας 2006 MARMEL ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 29-10-05 01:05

Page generated in 0,42895603 seconds (90,12% PHP - 9,88% MySQL) with 101 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com