θα σασς πω το καλυερο απο θεμα διατροφης.... πρωι κανονικα πρωινο π.χ 1 κοθοθρι και ενα αριανι ορ γαλα με λιγα λιπαρα.λιγο ποιο μετα ενα φρουτο. τομεσημερακι μια μεγαλη μπριζολα ριζακι λιγο και μπολικη σαλατα.αν μπορεσεισ κι ολας να το κοπσεισ αυτο σε 2 μεριδεσ τοδο καλυτερα... δλδ στις 1 το μισο στισ 4 το υπολοιπο...μετα το απογευματακι κατα τισ 7 7¨30 το αργοτερα σκετο κρεασ...μπιφτεκι μπριζολα με σαλατα μαροθλι,ντοματα οτι θετε...αν τωρα το βταδυ πεινασετε φατε σαλατα αφοβα....να βαζετε πανταα λαδι στην σαλατα(οχι για παπαρα) ομωβοηθαει στην καυση...
Αν αυτο συνδιαστει με τρεξιματακι και γυμναστηριο θα κανετε φοβερο κορμι και θα δειτε πως πεφτουν τα κιλα.
αν κανετε προπονησή:μετα την προπονηση ενα γλυκακι ειναι ο,τι πρεπει.μικρο ομως εε...και μετα απο λιγο τα απογευματινο που προανεφερα....το κανω εδω και 2 εβδοαμδες και ειμαι ηδη7 κιλα κατω...αλλα εχω πολλα ακομα να χασω....με βοηθαει το γυμναστηριο πολυ και το γεγονος οτι παιζω μπασκετ σε μια ομαδα εδς τοπικη....τωρα ειμαι 1,96 138 κιλα πηρα σε εναν χρονο 35+κιλα....
|