Λοιπόν για να τελειώνει κάποια στιγμή αυτό το θέμα θα ήθελα να πω δυο πράγματα και θα παρακαλέσω να σταματήσουμε εδώ.
1ον προς τον φίλο Αντώνη.
Αν από την αρχή είχες γράψει αυτό
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Πιστεύοντας ότι το κλαμπ μας είναι λέσχη αυτοκινήτου θα ήθελα/περίμενα δραστηριότητες λιγότερο καθηστικές.
|
αντί για αυτό
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Θα ήθελα να παρατηρήσω όμως ότι το πρόγραμμα του Σαββάτου για την επίσημη εκδρομή μου θυμίζει το πρόγραμμα εκδρομών που κάνει μια θεία μου όταν πηγαίνει με το ΚΑΠΗ Γαλατσίου.
Λέτε να είναι σύμπτωση;
|
κανείς δεν θα σε κατηγορούσε για ειρωνεία φίλε μου.
2ον Προσωπικά δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα αυτοκινητιστικά κλαμπ όταν πάνε εκδρομές. Αλλά θα κάνω μια απλή ερώτηση. Μέσα στα πλαίσια της όποιας εκδρομής είναι να πάμε και να γυρίσουμε καλά και φυσικά να μειώσουμε όσο μπορούμε τον όποιον κίνδυνο ατυχήματος. Ρωτάω λοιπόν πως μπορεί να επιτευχθεί η ασφάλεια αυτή όταν 20 + αυτοκίνητα στροφάρουν ανελέητα? Πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό όταν 20+ αυτοκίνητα κινούνται σε κομβόι με ταχύτητες άνω των 170 χιλιομέτρων την ώρα? Και να μην πάθουμε τίποτα δηλαδή θα μας σταματήσει η αστυνομία. Σε μια απλή εκδρομή, που δεν περιλαμβάνει επισκέψεις σε πίστες κλπ τι άλλο θα μπορούσε να μπει στο πρόγραμμα για να θεωρηθούμε και εμείς ένα αυτοκινητιστικό κλαμπ σαν όλα τα άλλα? Γιατί από ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα μας είναι το να στροφάρουμε και γενικά να παίξουμε με τα αμάξια. Σωστά? Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα με το πρόγραμμα π.χ. είναι ότι δεν θα επισκεφτούμε ούτε έναν χώρο αρχαιολογικού ή και πολιτιστικού ενδιαφέροντος (που θα μπορούσε να είναι στα πλαίσια μιας εκδρομής).
Προς Θεού δεν θέλω να ειρωνευτώ κανέναν αλλά σας παρακαλώ θερμά εάν έχετε να προτείνετε κάτι για να εμπλουτιστούν οι δραστηριότητες της εκδρομής, ή γενικότερα μια λύση για να ικανοποιηθούν όλοι, παρακαλώ να το κάνετε (όπως π.χ. έκανε ο Madvinegar παραπάνω) και να είστε σίγουροι ότι θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.
Είμαστε μια παρέα που προσπαθεί να περάσει καλά και όχι να ειρωνεύεται ο ένας τον άλλον.
Υ.Γ. Και κάτι άλλο. Στις όποιες προτάσεις ενδεχομένως κάνετε υπολογίστε πρώτα πόσες ώρες τελικά θα οδηγάμε (υπολογίζοντας βέβαια ότι κάποιοι θα επιστρέψουν αυθημερόν στην Αθήνα, κάποιοι άλλοι θα πρέπει να κάνουν κάποια στιγμη check in στο ξενοδοχείο και φυσικά ότι στα αμάξια οι περισσότεροι δεν θα είμαστε μόνοι μας).
Φιλικά