Re: Corolla TS Vs Type-r
Οτι και να εκανε η χοντα τα 200 αλογα ειναι πολλα και η υποστροφη ισχυος καραδοκει σε καθε έξοδο στροφης.
Κακως για μενα δεν εβαλε ηλεκτρονικα και σε τιποτα δεν με πηθει οτι δεν τα εβαλε γιατι δεν τα χρειαζότανε.
Δηλαδη δεν μπορούσα και εγω στο TS να μην εχω TRC? μηπως δεν θα μπορουσε το αμαξι να βγαλει τα αλογα στο δρομο. Τα ηλεκτρονικα ειναι για προστασια και μονο. Δεν ειναι για να βοηθουν το αμαξι να περασει την δυναμη στο δρομο.
Ισως να μην εβαλε ηλεκτρονικα γιατι τα ιαπωνικα ταπερ φορανε μπλοκε. Το μπλοκε μπορει να κανει την δουλεια του TRC εν μερει. Αλλα κανενα ευρωπαικο μαμα δεν φοραει μπλοκε.
Εμενα μου εχει τύχει σε ανοιγμα 3ης (130+) 7500rpm+ σε στροφή που μπαίνεις με 180 να πατησω βρεγμένο (λιμνουλα που αργησε να στεγνωσει) και εκει το TRC με εκοψε. Εγω νομιζα θα περασω σφαίρα απο πανω αλλα ελα που δεν ειχε προσφυση σε εκεινο το σημειο. Σε ξεγελούσε . Με ταπερ εκει κατα 90% θα μου ειχε φυγει η μουρη. Και αν σου φυγει κατι με 130+... αστα. Αλλα φυσικα υποθεση κανω.
Για αυτο και ρωτησα αν εχεις τρεξει ταπερ. Εκει στο οριο καταλαβαινεις αν χρειαζεται ηλεκτρονικα. Μπορει να εισαι πιλοτακι βεβαια και να μην τα εχεις αναγκη.